MENÜ
 • Hugh Hefner bőrébe bújik a Suicide Squad sztárja

  Megtalálták a Playboy atyjáról szóló film főszereplőjét

  Jared Leto lesz Hugh Hefner – legalábbis egy film erejéig. A Mielőtt meghaltam és Suicide Squad – Öngyilkos osztag sztárja kapta meg a Playboy-mogul szerepét a Brett Ratner rendezte életrajzi projektben.

  “Jared egy régi barátom. Amikor meghallotta, hogy én kaptam meg a jogokat Hef történetéhez, azt mondta, hogy el akarja játszani, meg akarja éteni őt. És tényleg elhiszem Jarednek, hogy meg tudja csinálni. Ő napjaink egyik legjobb színésze” – nyilatkozta Brett a választásról.

  A 30 Seconds to Mars tagjaként is tevékenykedő Jared tervezte a találkozást Hefnerrel, erre azonban nem került sor a legenda szeptember 27-i halála előtt.

  “Elég anyagunk van ahhoz, hogy Jared annyi információt szerezzen, amennyire csak akar” – tette hozzá a rendező, akinek további munkái közé tartozik A vörös sárkány és a Herkules is.

  “Hugh Hefner szexuális forradalmat indított a legendás villa falai mögül azzal, hogy a Playboy magazin oldalait és saját híres életstílusát felhasználta egy globális birodalom megépítésére, benne publikációval, klubokkal, kaszinókkal és tévécsatornákkal” – tette hozzá Brett Ratner.

  Forrás: The Guardian

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon