MENÜ
 • Hova tart a One Direction?

  Az Up All Night című album államokbeli megjelenése után a brit banda egész évre be van táblázva turnédátumokkal

  Március 13-án jelent meg a One Direction Up All Night című lemeze az Egyesült Államokban. Otthon, az Egyesül Királyságban már a slágerlisták élére jutottak, a pletykák szerint pedig nagy eséllyel pályáznak erre a tengerentúlon is.

  A korongon több A-listás producer és író is közreműködött, úgy mint RedOne, Kelly Clarkson és Tom Fletcher a McFly nevű fiúbandából. A fiúkra pedig már a megjelenés előtt rengeteg fellépés várta az Államokban, albumjuk, a One Thing pedig hamarosan megjelenik az Államokban is. A hatása pedig már előre látható, hiszen az album is nagy vihart kavart az iTunes listáin.

  A Big Time Rush nevű fiúbandával közös turnéjukon rajongók tömegeihez jutnak el, következő hónapban pedig Ausztráliában, Új-Zélandon folytatják, de már 2013-ban is vannak eltervezett turnédátumaik. Turnépartnereikkel pedig már valami közöset is terveznek, a legújabb pletykák szerint pedig egy egyszemélyes fiúbandával, magával Justin Bieberrel is terveznek valamit, legalábbis Scooter Braun, a menedzserük beszél róla.

  Április 7-én a Saturday Night Live című műsorban lépnek fel, felbukkantak az iCarlyban, március 31-én pedig a Will Smith vezette Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards gáláján fognak énekelni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon