MENÜ
 • Horoszkóp – október 31.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A csillagállásból kifolyólag kissé türelmetlen vagy. Ez nem jellemző rád. Így sokan csalatkoznak reakcióidon. Korán térj haza, és maradj a négy fal között, mert benne van a pakliban, hogy még este is megbántasz másokat.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  A jó pap is holtig tanul, így neked sincs semmi szégyellnivalód abban, ha most akarsz elkezdeni egy tanfolyamot, vagy bármilyen képzésre beiratkozni. Nyugodtan fejleszd magad és lépj magasabb szintekre! A lehetőségek is annál jobbak lesznek!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Vigyázz a vagyontárgyaidra, ha elmész otthonról, mindent zárj be! Ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy egy számodra fontos tárgyat elveszítesz. Legyél figyelmes és fokozottan elővigyázatos!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  A mai nap fő kérdése az, hogy mennyire vagy képes felülkerekedni a problémáidon? Engeded, hogy azok irányítsanak téged, vagy pont fordítva? Törekedj arra, hogy inkább az utóbbi jöjjön létre, így száműzheted az életedből a félelmet.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  A mai napon is inkább a pihenéssel foglalkozol. Így ezen a napon lehetőleg ne csinálj semmi halaszthatatlant, így új erővel tudsz nekivágni a hét további napjainak.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Vigyázz egészségedre, étkezz rendszeresen, válogasd meg, hogy mit teszel a tányérodra! Menj levegőre, mozogj sokat! Kíméld magad, pihenj! Kijár egy délutáni pihenés neked is!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Ma a látszat néha csalni fog! Ne higgy mindig a szemednek, hiszen könnyen félrevezethetnek! Próbáld meg észrevenni a dolgok mögött meghúzódó összefüggéseket, megérteni azokat, és így komplexitásában vizsgálni mindent.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  A legváratlanabb helyzetekben érkezik a legnagyobb siker. Adj bele mindent a mai napba, teljesítsd a rád bízott feladatokat a maximumon, és rövidesen learathatod a babérokat.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Legyél pontos, ma minden helyzetben! Az esetleges késesek nem tesznek jót a hírednek. Igyekezz kellemes benyomást kelteni mindenkiben. Ehhez pedig szervesen kapcsolódik az, hogy figyelsz a határidőkre, időpontokra!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Ne szórd ma a pénzt, de ne is sajnáld magadtól. Mindig másoknak segítesz, folyamatosan a jó lelked visz a rossz irányba. Most itt az alkalom, hogy magadnak is jót tegyél!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Ha tanácstalan vagy, hogy mibe fektesd pénzedet, akkor kérj segítséget! Kérdezd ki barátaidat, különösen, ha van köztük szakértő is! Kövesd az illető tanácsait, bízz meg benne, és sikerre fogod vinni az új tervedet.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Izgalmas nap vár rád, tele új lehetőségekkel. Ragadd meg ezeket minél hamarabb és használd fel őket, életed jobbá tételéhez. Ha változtatni akarsz az életeden, akkor ennél jobb időpont nincs is.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon