MENÜ
 • Horoszkóp – október 30.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Az étkezésekkel bánj csínján! Boldogságodat, szomorúságodat, hajlamos lehetsz a továbbiakban is az evésbe, ivásba fojtani. Fő az önuralom! A most felszaladt pár kilótól nem tudsz majd egyhamar megszabadulni!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Életed alakításában aktívan vegyél részt és ne engedd, hogy mások irányítsanak téged! Hajlamos vagy arra, hogy meghunyászkodj mások előtt, és egyszerűen tűröd, hogy befolyásolnak vagy irányítanak. Érdemes ezt átgondolnod.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Egy hirtelen jött vendégség meghívás az egész napodat felülírhatja. Igaz, már reggel átgondolod a hétfői napirendet és szinte minden percedet beosztod, de mégis egy olyan váratlan szituációba csöppenhetsz, ami miatt újra kell tervezned mindent.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Rengeteg kétely lesz ma benned azzal kapcsolatban, hogy megfelelően bonyolítottad-e le a hétvégét. Kerekedj ezeken felül! Rokonaid azonnal piszkálódni kezdenek, ha látják, hogy bizonytalan vagy.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Ha sikerre szeretnéd vinni az üzleti vállalkozásodat, akkor össze kell fognod másokkal, mert egyedül nem megy! Csak ha elkezdesz csapatban dolgozni, akkor tudod majd úgy learatni a babérokat, ahogyan azt szeretted volna!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Ma se engedd alább az étkezést a maximumnál, még munka közben sem.! Igyekezeted és bizonyítani akarásod a tukmálók előtt gyomorfájást okozhat. Azért mindenesetre jobb mértéket tartani.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Az otthoni, magánéleti ügyeid most nem éppen rózsásak. Nem tudod pontosan, hogy mit szeretnél hétfőn. Menj valamerre, vagy már maradj otthon. Jól gondold át, mert ezt követően is munkanap következik.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  Nehezen tudod majd meggyőzni az embereket ma, hogy nem vagy fáradt. Ha ez részét képezi a megfelelésnek, akkor itt az ideje felkötni a nadrágot. Nagyon jó a rábeszélőképességed, ám most mégis más támpontot kell keresned, ha sikert akarsz aratni.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  A konfliktushelyzeteket különösen nehezen fogod hétfőn elviselni. Éppen ezért számtalan szóváltásba, összeütközésbe kerülhetsz. Jobb lenne, ha kimaradnál ezekből és inkább a távolból figyelnéd, ahogy az emberek cincálják egymást.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Ha jól bánsz a szavakkal, akkor most bármi lehetséges lesz számodra! Gondold át többször, hogy miként érdemes egy-egy szituációban megszólalnod, vagy egyáltalán kell-e bármit is hozzátenned a dolgokhoz. A hallgatás van, hogy aranyat ér!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A szerencsecsillag ma melletted fog állni, így bármihez is nyúlsz a konyhában, tuti sikerre fogod vinni. Hétfőn ugyan elfáradsz a teendőkben, de ez így van rendjén, majd délután ideje pihenni is egy keveset.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Vedd végre lazábban az életet, és hagyd magad mögött a mindenen görcsölős énedet. Ha hiszed, ha nem, bizony a napi feladataiddal teljesen jól elkészülsz, ezért lesz időd egy kicsit lábat lógatni.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon