MENÜ
 • Horoszkóp – november 8.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Ügyelj jobban az emberekre, barátaidra, legyél tapintatos a társasággal szemben, ami nap, mint nap körül vesz téged. Ha így teszel, több embert képes leszel megdöbbenteni, és ne csodálkozz, ha elhagyja szájukat a „Te ilyen is tudsz lenni?” kérdés.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Annak ellenére, hogy ezer barát vesz téged körbe nap, mint nap, ma mégis úgy érezheted majd, hogy teljesen egyedül vagy ebben a nagyvilágban. Mielőtt sírásba torkolna az egész napi feszültség, és belső őrlődés, amin átmész, jobban teszed, ha kinyitod a szemed és észreveszed, hogy mennyi ember van melletted!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Egy fontos döntés előtt állsz. Hiába szeretnél még több napot rágódni a válaszon, ma ki kell mondanod a végleges álláspontodat. A nagy nyomás ugyan nem könnyít a feladatodon, de biztos lehetsz benne, hogy a számodra legkedvezőbb voksot teszed most le.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Egy ismerősöd gyakran felbukkanhat az életedben. Előfordulhat, hogy tervezett, szándékos találkozások ezek. Ne bízz meg az illetőben! Könnyen átverhet, megkárosíthat, ami miatt majd szívhatod a fogadat.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Váratlan dolgok történhetnek veled. Számos kellemetlenség leselkedik rád. Rugalmasságoddal és pozitív látásmódoddal, könnyen túlteszed magad ezeken. Nem is ér annyit, hogy többet görcsölj rajta a kelleténél!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Ha nem érzed jól magad, inkább kerüld a társaságokat! Annál rosszabb nincs, mikor többször megkérdezik egymás után, hogy miért van rossz kedved. Ha nem akarod magad jobban felidegesíteni, inkább maradj otthon.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  A te életedben minden és mindenki hatással van a hangulatodra. A most zajló családi viták pedig egyenesen nyomot hagynak munkádon. Kollégáid hamar észre fogják venni, hogy valami nincs rendben. Legyél precízebb!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  A csillagok kedvező hatást gyakorolhatnak szinte egész álló nap. Az anyagiak, a karrier terén pozitív változásokra számíthatsz. Élvezd a szerencsédet, és nyugodt szívvel tölts ki egy-két lottószelvényt is akár!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Érdemes átgondolni a hátad mögött álló időszak eseményeit, célzottan azokat, amik nem éppen úgy sikerültek, ahogyan azt te szeretted volna. Nézd meg, hogy mit kellett volna máshogy csinálnod, és mi az, amit jól csináltál!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Egy személy nagyon vágyik a figyelmedre, és megpróbál majd minden percben és pillanatban a sarkadban lenni. Hiába, ilyen ez a szerelem! A kérdés csupán az, hogy neked kell-e ő? Dönts hamar, ne játssz az érzelmeivel!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Minden készen áll ahhoz, hogy megvalósítsd céljaidat, álmaidat. Vedd kezedbe a sorsod irányítását és indulj el a tettek útján. Ugyanis csak ezek kellenek ahhoz, hogy minden a terveid szerint alakuljon. Meg fogod tapasztalni, hogy az élet varázslatos.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Használd a fejedet! Gondolkodj gyakorlatiasan és számos építő jellegű kritikát is gondolj át! Így gyorsabban, gördülékenyebben jutsz majd előre. Az előrejutás most nagyon fontos szerepet játszik az életedben.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon