MENÜ
 • Horoszkóp – november 7.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A mai napodba még egy porszem sem fog kerülni. Minden az elvárásaid és terveid szerint fog alakulni. Örömből, elégedettségből nem lesz hiány, ám ne felejts el a sikereidért gondolatban hálát adni!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  A hozzáállásod sorsdöntő lehet egy-egy üzleti ügy kapcsán. Ha félre teszed a gőgös énedet és lazában állsz a dolgokhoz, akkor teljesen más eredményre kell számítanod, mint egy túlfeszült, aggodalmas beszélgetés esetében.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Ikrek

  Apró problémákat kell majd a mai napon megoldanod, ami egyáltalán nem fog nehézséget okozni. Ennél sokkal szerteágazóbb feladatokkal is megküzdtél már, miért pont egy ilyen apróság fogna ki rajtad?

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Karriered alakulás hirtelen lendületet kaphat és még akár a csillagok közé is repíthet. Ennek természetesen, mint mindennek, két oldala van. A környezetedben lévő személyek irigyek lehetnek eredményeidre. Ne csodálkozz, ha pletykák is indulnak majd!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Ha sikeres szeretnél lenni a pénzügyeidben, akkor végre kezedbe kell venni az irányítást. Nem szabad engedned, hogy mindig másoktól függj. Áll a saját lábadra, valósítsd meg ötleteidet! Vedd észre, hogy önerőből is fenn tudod tartani az életedet, megtartva a megszokott színvonalat.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Ma briliáns, új ötleteid támadhatnak, amiket vétek lenne nem azonnal megvalósítani. Te mégis még rágódnál rajta, és morfondíroznál, hogy vajon tényleg jó ötlet-e? Legyél spontán, cselekedj érzésből és meglátod, hogy a siker nem fog elmaradni!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Humorod, pozitív életszemléleted sokat segít a problémamegoldásnál. A stresszhelyzeteket is kitűnően kezeled. Kamatoztasd ezt a képességedet, és rövidesen le tudod aratni a kemény munkád babérjait!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Az egész napos munka és rohanás után hazatérve, annyira feltöltődhetsz majd pozitív energiákkal a párodnak köszönhetően, hogy az a hét végéig kitart majd. Meglepetéssel, uzsonnával vagy vacsorával várnak majd otthon, az éjszaka folyamán is megéled majd a legmagasabb szinteket.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Legszívesebben az egész napot átaludnád, és semmit nem csinálnál. Ahogy hazaérsz munkahelyedről, azonnal bedőlsz az ágyba, vagy valami olyat csinálsz majd, ami kikapcsol és ellazít.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  A munka után ma valószínűleg vásárolni fogsz menni, hogy egy kicsit kikapcsolj és kiengedd a fáradt gőzt. Viszont csak óvatosan pakolj a kosárba, ugyanis gyakran előfordul nálad, hogy olyan dolgok is kerülnek a kasszánál a szalagra, amik teljesen feleslegesek. Ne szórd a pénz, gondold át, hogy mire adod ki!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Mostanában nagyon elfeledkeztél egészségügyi állapotodról és a táplálkozásodra sem figyelsz már úgy, mint korábban. Ez a nap egy tökéletes lehetőség az újrakezdésre. Próbálj meg mostantól odafigyelni magadra és kontrollálni állapotodat, hogy elkerüld a komolyabb gondokat.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Helyre áll a belső rended, és végre jól fogod érezni magad a bőrödben. Annyi energia és vitalitás lesz benned, hogy majdnem felrobbansz. Barátaid is hamar észrevehetik a nagy örömöt rajtad, ami miatt elsőnek egy picit furán fognak rád nézni. Sőt, lehet, hogy egyesek megkérdezik majd azt is, hogy minden rendben van-e?

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon