MENÜ
 • Horoszkóp – november 3.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Használd a fejedet! Gondolkodj gyakorlatiasan és számos építő jellegű kritikát is gondolj át! Így gyorsabban, gördülékenyebben jutsz majd előre. Az előrejutás most nagyon fontos szerepet játszik az életedben.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  A csillagok állása pozitív hatással lesz a pénzügyekre. Befektetéseidet, kifizetéseidet ajánlatos a mai nap folyamán lebonyolítani. Fáradozásod hamar kifizetődik majd. Az egyik legfontosabb erényed ma a türelem legyen!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  A kommunikációnak, az emberi kapcsolatoknak kedvez a mai nap. Keresd barátaid, rokonaid társaságát. Töltsd velük a délutánt, vagy akár az egész napot! Egy kellemes beszélgetés bearanyozhatja napodat!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Valakitől a nap során többször is bókokat fogsz kapni. Ennek hatására azonnal fel is fogja kelteni érdeklődésedet, ami ugyan nem gond, de mielőtt bármilyen játékba is belemennél, tisztázd le, mit szeretnél valójában!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  A mai napod csak az álmodozásról fog szólni. Ha monoton munkával bíznak meg, akkor valószínű, hogy hagyni fogod az egészet. Nem azért, mert nem tudnád megcsinálni, hanem azért, mert a gondolataid majd jobbról balra cikáznak, és egyszerűen nem leszel képes koncentrálni.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  A magánéletedben a problémákat meg kell oldanod! Nem szabad most már tovább görgetned magad előtt a meg nem oldott nehézségeket, mondván, majd megoldódik valahogy. Vedd kezedbe az irányítást, különben rossz vége lehet.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Vesd le magadról azokat az álarcokat, amiket a hétköznapok során akarva vagy akaratlanul magadra vettél. Légy mindig önmagad, mert csak így érheted el vágyaidat, álmaidat. Ha most megjátszod magad, akkor ebből még bajod lehet.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  Új projekteket ma érdemes elindítanod, mert sokkal pozitívabb energiák hatnak ma rád, mint máskor. Lehetőséged lesz arra, hogy elindítsd az életedet végre egy normális kerékvágásba, és azon haladjon tovább.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  A mai napon egy régebbi vágyadat sikerülhet megvalósítani. A nap kezdetén nem is gondolnád, hogy ilyen sikerrel és örömmel fogod nyugtázni ezt a huszonnégy órát. Ebből is láthatod, hogy az élet még neked is tud meglepetéseket okozni!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Fogd lazára a dolgokat és ne idegesítsd fel feleslegesen magad különböző apró problémákon. Kerüld a bolhából elefántot csinálós szituációkat, inkább keresd az egyenes és korrekt megoldásokat. Élvezd a szép időt, a jó társaságot, a környezetet!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Váratlan látogatók toppanhatnak be hozzád, akik a szürke, fakó délutánodat és estédet sikeresen feldobják majd. Legjobb lenne, ha elhagynád a lakást, és elvinnéd őket egy pubba, vagy más beülős helyre.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Ha nem is az életedet, de a mai napod mozgatórugója biztos, hogy a pénz lesz. Azon leszel majd, hogy minél többet megkeress, megteremts, és ezért minden lehetőséget ki akarsz használni. Lesz is rá alkalmad, hogy megtedd, ám a siker érdekében egy kicsit határozottabban kell fellépned.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon