MENÜ
 • Horoszkóp – november 29.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A változás szelét mindenki megérzi a munkahelyén. Te sem vagy képes a feladataidra koncentrálni. Kollégáiddal együtt várod a híreket, ami téged nagyban érint. Pánikra semmi ok, semmi rossz hírt nem fogsz kapni!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  A levelekre minél hamarabb válaszolj! Kedvesed féltékenyen viselkedhet, habár semmi oka nincs rá. Jobb, ha megbeszéled vele a dolgot. Minél tovább halogatod a probléma megoldását, annál rosszabb lesz csak.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Egy új kollégád gondolkodásra késztethet. Ne ítélkezz róla elhamarkodottan! Bármilyen vélemény is alakult ki benned, annak lehet, hogy az ellenkezője igaz. Ismerd meg közelebbről, ne legyenek előítéleteid!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Több kreatív ötleted is támadhat ma, amire érdemes odafigyelned! Ne seperd a szőnyeg alá az érkező ihleteket, inkább vesd lapra azokat, hogy el ne felejtsd. Most egy jó ötlet, akár aranyat is érhet!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  A mai nap komoly anyagi áttörést hozhat neked. Még az is benne lehet a pakliban, hogy egy nyeremény áll a házhoz, amire egyáltalán nem is számítottál. Járj nyitott szemmel, hogy a lehetőségeket észre vedd!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Ismerősöd Cupido szerepében érzi magát. Sajnos rosszul játssza a szerepét. Minél hamarabb állítsd le az illetőt, mert te fogod meginni a levét mindennek. Egy szerelmi konfliktusba nem lenne most jó belecsöppenni.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  A reggel számos leküzdendő akadályt tartogat számodra. Ám te frissen, éberen kezded majd a napot. Az idő múlásával minden magától megoldódik majd. Nyugodj meg és ne pánikolj, ha egy kis kihívás kerül az utadba!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Hosszú, monoton nap vár rád! Az óra, mintha ólomlábon járnának. Csak ezt a napot bírd ki valahogy, utána úgyis kedvedre tudsz majd pihenni. Ne feledd! A kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  A túl sok munka miatt, lassan úgy érzed, hogy kifogy a lábad alól a talaj és legszívesebben bedobnád a törülközőt. Ilyen esetekben ne legyél rest elfogadni mások segítségét. Ha úgy érzed, hogy felborul az egyensúlyod, akkor vezesd le a stresszt munka után.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Nem csak főnököd, hanem kollégáid elismerését is kivívod ma. Olyan nagy kedvvel és aktivitással állsz a munkához majd, ami szinte mindenkinek szemet szúr.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Az egészségi állapotodat teljesen elhanyagoltad az elmúlt időben, viszont ma már felütheti fejét egy-két olyan probléma, ami miatt elkerülhetetlen, hogy a jövőben meglátogasd orvosodat. Próbálj meg visszavenni a rohanásból, és ne terheld le magad ennyire!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon