MENÜ
 • Horoszkóp – november 28.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Ingerültebb leszel a kelleténél, ezért ne csodálkozz, ha több vitád és nézeteltérésed is lesz, mint egy átlagos napon. Igyekezz higgadtan kezelni a helyzeteket és nem azonnal felkapni a vizet. Csak nyugi!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Valaki érzelmeit, szeretetét próbálja a tudatodra adni. Értékeld az igyekezetét, és, ha nem is kölcsönös a vonzalom, próbálj meg vele egy kicsit beszélgetni. Később lehet, hogy másképp látod majd a dolgokat.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Légy türelemmel, hiszen ismered a bölcs mondást: a türelem, rózsát terem! A szerelmi gondjaid rövidesen megoldódnak, és a friss feszültségek pedig elsimulnak. Rövidesen újra nyugodt lesz minden körületted!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  A párodat ma mindennel el tudod kápráztatni! Főzz egy finom, pikáns vacsorát, és szolgálj fel hozzá egy minőségi bort! Ha az este alaphangulata adott, akkor csak a képzeletetek és fantáziátok szabhat határt a továbbiaknak!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Ami az üzleti ügyeidet érinti, ma könnyen keveredhetsz vitába valakivel. Nem túl jó dolog ez tőled, hogy egy apró dologból egy nagy problémát csinálsz, de lássuk be, vannak az embernek nehéz napjai. A mai napod neked is ilyen lesz.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  Egy váratlan esemény miatt azonnal kell majd döntened, egy téged és családodat érintő kérdésben. Gondold át a dolgokat körültekintően, és csak utána mond ki a válaszodat. Időd lesz mérlegelni, úgyhogy ne aggódj a határidő miatt.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Nagyon tudsz szeretni, és ezt párod is érzi. Ám olykor már átesel a ló túlsó oldalára, ami éppúgy veszélyes, mint a szeretet hiánya. Vegyél egy picit vissza, máskülönben meg fogod ölni párodat a szereteteddel!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Műveltséged, tudásod a mai nap során elismerést fog nyerni. Megmutathatod mindazokat a képességeket, amik benned rejlenek. Régóta vágysz erre, így a mai napod mindenféleképpen sikeresnek mondható.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Párodat fogadd el teljes mértékben úgy, ahogy van. Ne akard megváltoztatni, hiszen pont úgy szereted, amilyen ő. Ha végre feltétel nélkül fogod őt szeretni, teljes változáson fog átmenni a kapcsolatotok.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Ha van egy kis időd, vásárolj, járd a boltokat. Ne szórd a pénzt, de ne is sajnál magadtól. Mindig másoknak segítesz, folyamatosan a jó lelked visz a rossz irányba. Most itt az alkalom, hogy magadnak is jót tegyél!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A szerelem körül forog szinte minden gondolatod. A terveket szövögeted, házasságon gondolkozol. Gondold át többször, jól fontold meg, hogy milyen lépésekre akarod elszánni magad, mert a késő bánat nem lenne szerencsés!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Új lehetőségekről szerezhetsz tudomást. Ez azért jó hír, mert már jó ideje gondolkozol azon, hogy mivel is lehetne egy biztos anyagi helyzeted teremtened, mind magad, mind családod számára. Lehet ez a lehetőség lesz az!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon