MENÜ
 • Horoszkóp – november 27.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Lassan járj, tovább élsz! Ma minden bizonnyal kevesebbet fogsz hibázni, mint tegnap. Fontos, hogy kerüld a kapkodást, mert a meggondolatlan lépéseknek te iszod meg a levét. Az időbeosztásra figyelj, hogy ne ússz el a rengetegben!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Munkahelyeden a 100%-on felül fogsz teljesíteni és mire hazaérnél szinte hulla lesz belőled. Nem a munka mennyisége, hanem a rossz időbeosztás a fáradtság és terheltség oka. Oszd be jobban az idődet, ne legyél szétszórt.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Új ismerősökre tehetsz szert, akik vidámabbnál vidámabb napokkal lepnek majd meg. Egy perc sem fog eltelni nevetés, szórakozás, jó hangulat nélkül. Szükséged is van rá, hogy valami feldobja a szürke hétköznapjaidat.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  A mai szabadidődet szenteld magadnak. Ahogy lehetőséged van, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vásárolj magadnak parfümöt és egyéb kisebb ajándékokat. Annak ellenére, hogy nagyon megfontolod, hogy mire adj ki pénzt, néha magadra is áldoznod kell!

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Könnyen az emberek bizalmába férkőzöl, és hamar megosztanak veled minden titkukat. Nem biztos, hogy mindig túl jó érzéssel tölt el téged, ha legféltettebb vágyaikba is bepillantást engednek. Egyre jobban nyomaszt a nagy lelki teher.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  A lehetőségek tárháza ma kitárja kapuit, és neked csak annyit kell tenned, hogy helyzetedhez mérten választasz a kínálatból. Okkal érezheted magad szerencsésnek, hiszen bármibe is kezdesz, szinte garantált, hogy sikerre viszed majd. Vigyázz! A jó ötleteidet ne hagyd parlagon!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Ha este vacsorázni hívnak, fogadd el! Végre mozdulj ki a hétköznapok megszokottságából és dobd fel a hetedet egy kis külsős programmal. Ha szükséges, módosítsd a napod tervezett programját, de feltétlen menj el kikapcsolódni!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  A hideg idő ellenére, szívesen vágysz ki egy kicsit a szabadba. Mozdulj ki bátran, az sem baj, ha csak néhány megállót gyalogosan teszel meg. Jót fog tenni, hidd el.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  A fókuszod középpontjában a munka legyen! Ne hagyd, hogy folyamatosan megszakítsanak, miközben dolgozol. Kapcsold ki telefonodat, zárd be az ajtót, közöld kollégáiddal, hogy csendre van szükséged!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Egy közeli barátoddal könnyen keveredhetsz nézeteltérésbe, aminek kihagyhatatlan eleme lesz a veszekedés. Ugyan alkalmazni fogod „az okos enged, szamár szenved” elvet, de egy tüske maradni fog a lelki világodban.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Ha köhögsz, és fáj a torkod, keresd fel az orvosodat! Később szövődményesen lehet kis megfázásod is. Kúráld ki magad, igyál sok teát, és szedd be azokat a gyógyszereket, amit az orvos tanácsol. Minden rendbe fog jönni!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Ha estére vacsora vendéget hívtál, tegyél ki magadért! Főzz valami különleges ételt, és a teríték is legyen fényűző. A célszemélynek így tuti, hogy nagyon pozitív benyomása lesz rólad.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon