MENÜ
 • Horoszkóp – november 22.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Vedd elő a mindig kedves és barátságos énedet, máskülönben könnyen kihúzhatod a gyufát a főnöködnél. Ha nem viselkedsz a helyzetnek megfelelően, akkor rövidesen egy elbeszélgetés vár rád. Inkább húzd meg magad!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Lehetőségek sora fog ma előtted kígyózni, és mindegyik csak arra vár majd, hogy élj vele! Ne húzd tovább az időt és a mézesmadzagot, kezdj végre élni! Ehhez pedig kulcsfontosságú lépés az, hogy változtass a helyzeteden!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Zárt ajtókon kopogtatsz a mai napon. Készülj fel a visszautasításra, a sikertelenségre. Sajnos nem minden az elvárásaid szerint fog alakulni. Próbálkozások sorozata helyett inkább gondold át jelenedet, és tervezd el a jövődet.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Rák

  Érzelmi válságba kerülhetsz, amiből kiutat csak egy új szerelem érkezése jelenthet. Lételemed az, hogy szeressenek. Az érzelmeket szereted viszonozni, ám sajnos most nincs igazán mit. Keresésre fel!

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  A pénzügyeknek nem kedvez a mai napod csillagállása. Ebből kifolyólag keserű szájízzel térhetsz majd nyugovóra. Felejtsd el a forintokat, fókuszálj a szép dolgokra, keresd meg az életedben azokat a dolgokat, amiknek tudsz örülni.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Ne menj fejjel a falnak! Vigyázz magadra, és bármennyire is szeretnéd a saját akaratodat érvényesíteni mind a munkahelyeden, mind a családi életeden belül, maradj a megengedett keretek között. A kiabálás és tettlegesség nem megengedett eszközök!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Vásárolj, járd a boltokat, mert kitűnő üzleteket üthetsz nyélbe! Ne szórd a pénzt, de ne is sajnál magadtól. Mindig másoknak segítesz, folyamatosan a jó lelked visz a rossz irányba. Most itt az alkalom, hogy magadnak is jót tegyél!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  A szokásosnál több befolyást és felelősséget ruházott rád a főnököd. Ennek a pozitív és negatív oldalát is meg fogod tapasztalni. Egyes kollégáid ellened fordulhatnak, míg mások a bizalmukba fogadnak majd.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Új ösvény nyílhat meg előtted, ami a karriered csúcsára fog vezetni. Bátran térj rá az útra, ne legyenek benned kétségek. A félelmeidet ideje pihenőpályára tenni és csak az új dolgokra koncentrálni! Képességeid adottak hozzá!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Hajlamos vagy erődön felül bevállalni extra munkákat, amiknek később mindig megittad a levét. A mai napon azonban még jól is alakulhat, ha többet vállalsz be, mint amennyit muszáj lenne. Sok pénzt és elismerést is bezsebelsz majd!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  A neked tett ígéreteket nem mindig tartják be. Ilyenkor nemtetszésedet nyugodtan mutasd ki! Ezen személyek nem őszinték veled, és csak eljátsszák, hogy milyen jó barátaid. Itt az idő szelektálni, rendbe tenni a dolgokat!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Lelkivilágod kicsit romokban hever majd, ami valószínűleg abból fog eredni, hogy egy munkatársad olyan megjegyzésekkel illet, amikre egyáltalán nem számítanál. Belekeveredhetsz egy kisebbfajta hatalmi harcba, amiből sem vesztesként, sem győztesként nem tudsz majd kijönni.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon