MENÜ
 • Horoszkóp – november 21.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Eredeti ötleteidet, észrevételeidet vesd papírra! A szó elszáll, és ajánlatos lenne főnököddel közölni a gondolataidat. Szerencsére nyitott az újdonságokra, így semmi hátrányod nem származik majd abból, ha beszélsz vele!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Egy új románc, kaland kezdete a mai nap. Csak rajtad áll, hogy az ismerkedéstől meddig juttok el. A te szavad lesz a számottevő, rajtad áll a dolog előre menetele. Ha hirtelen nem tudsz dönteni, várj még! Ne ugorj a dolgok közepébe!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Olyan álláslehetőségre akadhatsz, amit nem szabad elhalasztanod. Karriereddel kapcsolatos vágyaid végre teljesülhetnének, ha nem mész el mellette szótlanul. Gondold végig a dolgot, és dönts a számodra legkedvezőbben!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Annak ellenére, hogy ezer barát vesz téged körbe nap, mint nap, ma mégis úgy érezheted majd, hogy teljesen egyedül vagy ebben a nagyvilágban. Mielőtt sírásba torkolna az egész napi feszültség, és belső őrlődés, amin átmész, jobban teszed, ha kinyitod a szemed és észreveszed, hogy mennyi ember van melletted!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  A mindennapi rutint unalmasnak találhatod. Szürke óráidat könnyen feldobhatod egy kis zenével! Délutánra tervezz új programokat! A változatosság gyönyörködtet, így próbálj még eddig nem próbált elfoglaltságokat találni.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  Meg kell tanulnod félre tenni a görcsösségedet és lazábban hozzáállni az élet eseményeihez. Amikor mindent túlgondolsz és megállás nélkül azon kattogsz, hogy mivel tudod a legjobbat kihozni az életedből, az már aggasztó.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Olyan találkozásban lehet részed, ami az egész jövődet meghatározhatja majd. Fontos, hogy építsd a kapcsolati hálódat, hiszen minél több embert ismersz, annál többen tudnak majd neked, illetve annál több embernek tudsz majd te is segíteni.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben érezhető körülötted! Téged is eltalált Ámor nyila, ezúttal igen mélyen. Boldog és természetesen kiegyensúlyozott leszel ennek folytán. A mai napodon garantált a boldogság!

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat! A szórakozásra se mondj nemet, ha hívnak valahova, menj el!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Esetleges félelmeidet vagy gátlásaidat, amikkel eddig nem tudtál megküzdeni, ma le kell tenned! Nem szabad, hogy tovább gyengítsenek és erőtlenné tegyenek a mindennapok során. Számolj le a sötét oldaladdal!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Bármilyen problémád adódik a munkahelyeden, beszéld meg azzal, akit érint. Annál rosszabb nincs, mikor te is és ő is a saját levetekben forrtok. Legyél egyenes, állj elé, és mondd el a problémáidat! Megértő lesz veled.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Egy közeli barátoddal könnyen keveredhetsz nézeteltérésbe, aminek kihagyhatatlan eleme lesz a veszekedés. Ha nem tudsz engedékeny lenni, egy tüske maradni fog a lelki világodban.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon