MENÜ
 • Horoszkóp – november 15.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A dátumok nem a fő erősségeid, ezért könnyen lehet, hogy elfeledkezel egy évfordulóról, születésnapról vagy egy fontosabb, már előre egyeztetett eseményről. Pörgesd végig a napokat, és rájössz majd, hogy mit felejtettél el!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  A feszültség levezetésére ma inkább meditálj, relaxálj vagy sportolj! A kiabálás, veszekedés semmire sem megoldás. Sőt! Ha ezt az utat választod, azzal csak rontod a helyzetedet és egyértelmű bukásra lesz így ítélve a napod.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Valószínűleg szürkének, unalmasnak találod életedet. Keresed a kalandot, az izgalmat. Semmiképpen ne maradj a négy fal között, menj emberek társaságába. A sokszínű emberek, sokszínű hangulatot csinálnak majd!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Új ember toppanhat az életedbe, olyan, akire nem is vártál! Ebből az új ismertségből még teljesen tisztázatlan, mi lesz pontosan. Lehet, hogy később szerelemre gyúl köztetek a láng, de még korai erről beszélni. A társasága viszont pozitívan hat rád már most!

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  A mai napon jobban teszed, ha semmi újba nem kezdesz. Vigyázz, hogy mikor mit mondasz, ugyanis fenn áll annak a veszélye, hogy hamarabb jár a szád, minthogy gondolkoznál. Kerüld el a bajt, és inkább maradj csöndben!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  Már reggel bal lábbal kelsz és ez a pech széria az egész napodat végig kíséri majd. Hiába, be kell látnod, hogy ma bármihez kezdesz, szinte biztos, hogy eredménytelenül zárul majd. Próbálkozni természetesen lehet, de inkább kerüld el az újabb kudarcokat!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  A részletek felett nagyon könnyen átugrasz. Pedig a mai nap folyamán az apróságok kapnak nagy figyelmet. Sok múlhat egy elfelejtett rutinellenőrzésen vagy mulasztáson! Szedd össze magad, számolj le a szétszórtsággal.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Rengeteg erőt tudsz meríteni a családodból. Nagyon elfáradtál, de az otthoni békés légkör nagyon megbecsülendő. Érdemes több időt az otthoniakra szánnod.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Legyél óvatos minden életterületen és ne menj fejjel a falnak! Igaz, ma minden esélye megvan, hogy azonnal robbanj, de próbáld meg ép ésszel átgondolni, hogy van-e realitása az adott dolognak, vagy sem.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  A párod különböző meglepetésekkel készülhet neked, amiket nem árt majd viszonozni. Olyan apró, de mégis kedves ajándékok lehetnek ezek, amik az egész napodat bearanyozzák majd.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Egy személy nagyon vágyik a figyelmedre, és megpróbál majd minden percben és pillanatban a sarkadban lenni. A kérdés csupán az, hogy neked kell-e ő? Dönts hamar, ne játssz az érzelmeivel!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Ne a pénzeddel akarj felvágni az emberek előtt, ugyanis az mulandó. Ha mégis így teszel, biztos, hogy nem váltasz ki szimpátiát ismerőseid körében. Próbáld meg önmagadat adni, ne akarj kitűnni a tömegből, főképp másnak látszani!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon