MENÜ
 • Horoszkóp – november 14.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Ha estére vacsora vendéget hívtál, tegyél ki magadért! Főzz valami különleges ételt, és a teríték is legyen fényűző. A célszemélynek így tuti, hogy nagyon pozitív benyomása lesz rólad.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  A korábbi mélypontról gyorsan sikerül elmozdulnod. Pedig nagy hibád szokott lenni az, hogy egyszerűen nem vagy képes túllépni a múlton. Ha minden igaz, ma sikerülni fog. A közeli barátaid lelki támaszt nyújtanak majd.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  A mai nap tökéletes időpont arra, hogy meghívd kiszemeltedet egy romantikus randevúra. A csillagok állása a szerelemnek, érzékiségnek, gyengédségnek kedvez. Ne idegeskedj! Minden a reményeid szerint alakul majd.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Új szerelem van a láthatáron, amivel egy régi vágyad fog beteljesülni. Egyáltalán nem számítasz rá, hogy éppen ma bukkan fel az illető az életedben. Mindent átrendezhet, és teljesen feje tetejére állíthatja életedet.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  A mai szabadidődet szenteld magadnak. Ahogy lehetőséged van, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vásárolj magadnak parfümöt és egyéb kisebb ajándékokat. Annak ellenére, hogy nagyon megfontolod, hogy mire adj ki pénzt, néha magadra is áldoznod kell!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Könnyen az emberek bizalmába férkőzöl, és hamar megosztanak veled minden titkot. Nem biztos, hogy mindig túl jó érzéssel tölt el téged, ha legféltettebb vágyaikba is bepillantást engednek. Egyre jobban nyomaszt a nagy lelki teher.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Van egy barátod, akiről több olyan információt is tudsz, ami nálad igencsak kiveri a biztosítékot. Eddig hezitáltál, hogy mit is kezdj vele, de ma eljutsz arra a döntésre, hogy jobb minden kapcsolatot megszakítani vele. Egy baráttal kevesebb.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  Sokat gondolhatsz a rég múlt eseményeire. Ennek oka régi ismerősödnek váratlan felbukkanása is lehet. Hívd el az illetőt és nosztalgiázzatok együtt. Egy közös kávézás, vagy teázás során nagyon szép emlékek törhetnek fel benned.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  A munka után ma valószínűleg vásárolni fogsz menni, hogy egy kicsit kikapcsolj és kiengedd a fáradt gőzt. Viszont csak óvatosan pakolj a kosárba, ugyanis gyakran előfordul nálad, hogy olyan dolgok is kerülnek a kasszánál a szalagra, amik teljesen feleslegesek.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Mostanában nagyon elfeledkeztél egészségügyi állapotodról és a táplálkozásodra sem figyelsz már úgy, mint korábban. Ez a nap egy tökéletes lehetőség az újrakezdésre. Próbálj meg mostantól odafigyelni magadra és kontrollálni állapotodat, hogy elkerüld a komolyabb gondokat.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Gyermekeiddel töltheted a mai napod nagy részét. Szinte nincs olyan pillanat, mikor ne igényelnék a figyelmet, a törődést. Próbálsz nekik mindent megadni, ami így is van rendjén. Ha egyedül nem bírod, hívd családtagjaidat, hogy segítsenek!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Tudod pontosan, hogy mit szeretnél elérni. Írd össze céljaidat, és azok eléréshez szükséges eszközöket. Ezt követően lépj a tettek mezejére, és hódítsd meg a terepet, vidd sikerre életed! Adj bele mindent! A mai nap alkalmas rá!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon