MENÜ
 • Horoszkóp – november 13.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A hozzáállásod sorsdöntő lehet egy-egy üzleti ügy kapcsán. Ha félre teszed a gőgös énedet és lazában állsz a dolgokhoz, akkor teljesen más eredményre kell számítanod, mint egy túlfeszült, aggodalmas beszélgetés esetében.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  A konfliktushelyzeteket különösen nehezen fogod ma viselni. Éppen ezért számtalan szóváltásba, összeütközésbe kerülhetsz. Jobb lenne, ha kimaradnál ezekből és inkább a távolból figyelnéd, ahogy az emberek cincálják egymást.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Új szerelem van a levegőben, ezt titkon te is érzed! Ámor nyila ezúttal mélyen eltalált és teljesen felborítja az eddigi viszonyokat. Hallgass a szívedre és ne érdekeljen mások véleménye! A te boldogságodról van szó.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Új ismerősök toppanhatnak be az életedbe, akiket különböző váratlan szituációkban ismerhetsz meg. Vigyázz rájuk, becsüld meg őket, hiszen később jó barátokká válhatnak, közel kerülhetnek hozzád. Fordítsd több időt megjelenésedre, legyél nyitott!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  Sok minden múlik a mai napon meghozott döntéseden. Ne kapkodj, és ne mondj semmit anélkül, hogy bármit is átgondoltál volna. Tedd a két oldalára a lehetőségeket, és amelyik neked szimpatikusabb, azt válaszd!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Vásárolj, járd a boltokat, mert kitűnő üzleteket üthetsz nyélbe! Ne szórd a pénzt, de ne is sajnál magadtól. Mindig másoknak segítesz, folyamatosan a jó lelked visz a rossz irányba. Most itt az alkalom, hogy magadnak is jót tegyél!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Ismerősöd felettébb hálás lesz, ha segítesz rajta. Ne csak elvárd, hogy segítsenek, hanem te is tegyél valamit, ha éppen hozzád közelálló személyeknek van szüksége rád. Szedd össze magad, és állj a szolgálatára!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  A mai napot kár lenne komolyan venned, úgy sem fog történni semmi számottevő. A tegnapi nap után amúgy is érzed, hogy szükséged van egy kis feltöltődésre, pihenésre. Erre a most következő 24 óra tökéletes megoldás lehet.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  A pénzügyeknek nem kedvez a mai napod csillagállása. Ebből kifolyólag keserű szájízzel térhetsz majd nyugovóra. Felejtsd el a forintokat, fókuszálj a szép dolgokra, keresd meg az életedben azokat a dolgokat, amiknek tudsz örülni.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  A mai napon – talán az időjárás miatt – teljesen negatív, boldogtalan és savanyú leszel. Munkahelyeden ennek nem fognak annyira örülni, ugyanis a feladatokhoz való hozzáállásod is hasonló lesz. Vegyél erőt magadon, térj vissza az életbe!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Valószínűleg szürkének, unalmasnak találod életedet. Keresed a kalandot, az izgalmat. Semmiképpen ne maradj a négy fal között, menj emberek társaságába. A sokszínű emberek, sokszínű hangulatot csinálnak majd!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Tudod pontosan, hogy mit szeretnél elérni. Írd össze céljaidat, és azok eléréshez szükséges eszközöket. Ezt követően lépj a tettek mezejére, és hódítsd meg a terepet, vidd sikerre életed! Adj bele mindent!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon