MENÜ
 • Horoszkóp – november 1.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A konyhában most olyan sikerben lehet részed, amire nem is számítottál. Adj bele anyait és apait abba, amit csak kell, és hozd ki a dolgokból a 100%-ot! Ha így teszel, akkor megláthatod, hogy tényleg mindenki, kivétel nélkül megbecsül majd.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Ámor nyila téged is eltalálhat, és felcsillanhat egy új szerelem a láthatáron. A fellángolás erős lesz, szinte mindent megtennél majd azért, hogy csak egy csókot adhass a kiszemeltednek. Lehet, hogy hosszútávon is gondolkodsz már?

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Ikrek

  Bánj csínján az energiáddal, ugyanis könnyen megtörténhet az, hogy már a nap első felében lefárasztod magadat és teljesen levert leszel, pedig ma a pihenés mellett aktív tevékenységgel utol is érheted magad az elmaradásaidban. Ügyesen oszd be a teendőket, a kimerültséget és a fáradtságot kompenzálni tudd.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Hajlamos vagy arra, ha elengeded magad, hogy olyan beszólásokat is megengedj magadnak, amin te már vérig sértődnél. Próbáld meg tartani a szádat, és gondolkozni, mielőtt beszélsz! Ezt az énedet nem sokan díjazzák majd.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Apróbb baleseteket jeleznek a csillagok. Idegeidet megviselhetik a történtek, könnyen ki is borulhatsz. Talán jobb lenne pár napra elutazni valahova. Az együtt töltött percek a kedvesünkkel megoldhatnak minden problémát!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  A szívügyek terén más taktikát kell választanod, mint amit mostanában stresszesen csináltál. Valószínűleg eddigi igyekezetednek nem lett meg a kellő eredménye. Használd az eszedet! Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád, csak el kell hinned és tenned érte!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Ha estére vacsora vendéget hívtál, tegyél ki magadért! Főzz valami különleges ételt, ne a hét eleji maradékot osztogasd. A teríték is legyen fényűző. A célszemélynek így tuti, hogy nagyon pozitív benyomása lesz rólad.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben is tapintható. Ma a gondolataid sokszor az érzelmekről, a szerelemről, a párkapcsolatról, egyszóval a rózsaszín ködről fognak szólni. Ne lepődj meg, ha párod a megszokottnál kedvesebb lesz veled.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  A mai hatások eredményeképpen váratlan anyagi nehézségeid támadhatnak. Kezeld józanul a szokatlan helyzeteket. Mindez átmeneti, hamarosan minden a régi lehet, ha megőrzöd higgadtságodat!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Egy véletlen találkozás, beszélgetés folytán egy korábbi szerelem újra lángra lobbanhat. Megdobogtatja majd szívedet, ám lelkesedésed hamar kimúlhat. Mielőtt feladnád a mostanit vagy visszamásznál a múltba, gondold át újra!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  A mai napon vállon veregetéseket zsebelhetsz be. Ne félj a megmérettetésektől, a próbatételektől, ugyanis mindent a maximumon fogsz teljesíteni. Csak aknázd ki végre, a benned rejlő nagy lehetőségeket!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Egy furcsa üzenetet kaphatsz, ami felkelti majd az érdeklődésedet és egész nap a kíváncsiság lesz úrrá rajtad. Ne higgy el mindent azonnal! Legyél körültekintő, ismerj meg mindent és mindenkit! Csak ezek tudatában hozd meg a végszót!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon