MENÜ
 • Horoszkóp – május 30.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Új ismerősökre tehetsz szert, akik vidámabbnál vidámabb napokkal lepnek majd meg. Egy perc sem fog eltelni nevetés, szórakozás, jó hangulat nélkül. Szükséged is van rá, hogy valami feldobja a szürke hétköznapjaidat.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  A nap fő üzenete a számodra: Ne add fel! Bármi is történjen, sose add fel! Mindig van megoldás, van remény. Még a legsötétebbnek látszó alagutak végén is ott rejlik a fény. Csak meg kell találni a módot és lehetőséget, hogy odáig eljuss.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Vedd végre lazábban az életet, és hagyd magad mögött a mindenen görcsölős énedet. Ha hiszed, ha nem, bizony feladataiddal teljesen jól állsz, ezért van időd egy kicsit lábat lógatni. Ha délután során kikapcsolódni hívnak, akkor vétek lenne nemet mondani.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Több oka is lesz annak, hogy magad alatt leszel. Nem, vagy nehezen fogod megtalálni önmagad. A helyedet egész nap keresni fogod, és úgy érzed, hogy sehol sem jó. A munkahelyed sem, de még az otthoni légkör sem lesz képes megnyugtatni.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  A pénztárcádra és értékeidre ma fokozottabban figyelj, mint máskor. Ha mész valahova, akkor feltétlen ellenőrizd táskád tartalmát, hogy mindben benne van-e, amikor elmész adott helyszínről. Így megspórolhatsz egy adag idegeskedést.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  A munkahelyeden te is azok közé tartozol, akik nagyon szívesen pletykálnak. Bármilyen információt hallasz, kezeld fenntartással azt. Sose tudhatod, hogy mi a mese és mi a valóság része. Vigyázz, legyél óvatos! Fordulhat a kocka, és akár te is egy pletyka tárgyává válhatsz.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Támogatásodat kérhetik, véleményt kell nyilvánítanod. Halogasd annak kimutatását, hogy valójában kinek az oldalán is állsz. Próbáld meg megőrizni semlegességedet, mert később megütheted a bokádat, ha most állást foglalsz!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  A szerelem terén meglepetések hoz a mai nap. Az ellenkező nem egyik képviselője, annyira felkavarja az állóvizet, hogy hirtelen akár bele is szerelmesedhetsz. De ahogy a rózsaszín köd eltűnik, úgy zökkensz majd vissza a valóságba.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Több helyen kell ma majd bizonyítanod a türelmedet és jóindulatodat. Ha az utcán sétálva látsz tanácstalan embereket, akiknek segítségre van szükségük, akkor ne gondolkozz! Lépj oda és ajánld fel segítségedet!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  A pénzügyeknek, a kommunikációnak kedvez a csillagok állása. Üzenetben egy boldogító értesítést kaphatsz, ami az egész napod fénypontja lehet. A mai nap a tiéd.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  A mai nap érdemes átgondolnod az elmúlt időszakodat, amit az új, leendő projekted megvalósításával töltöttél. Állíts fel új célokat, valósítsd meg álmaidat! A motiváció lételemed és szükségleted. Nélkülük se előre, se hátra.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  A mai napon teljesen kiszakadhatsz a megszokott kerékvágásból, és a munkával sem fogsz majd annyit foglalkozni, mint amennyit kellene. Utóbbinak munkáltatód nem feltétlen örül majd, viszont jól fog esni egy kis kellemes időtöltés a nagy rohanás helyett.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon