MENÜ
 • Horoszkóp – május 29.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A reggel számos leküzdendő akadályt tartogat a számodra. Ám te frissen, éberen kezded majd a hetet. Az idő múlásával minden magától megoldódik majd. Nyugodj meg és ne pánikolj, ha egy kis kihívás kerül az utadba!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Tarts önvizsgálatot! Vonulj el egy napra a világ zaja elől, és fordulj a saját lelked felé! Észre fogod venni, hogy a nagy rohanás miatt alig volt időd saját magadra. Egy kis meditáció segítségével helyrebillentheted az egyensúlyodat.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A mai nap kedvez a könyvek, CD-k vagy a ruhadarabok vásárlásának. A lényeg, hogy olyan termékeket vagy darabokat vásárolj, amik birtoklása örömmel töltenek el. Néha időt és pénzt is kell szakítanod magadra, hogy boldog legyél!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Pénz fog a házhoz állni, méghozzá nem is kevés! Teljesen váratlan forrásból érkezhet, amiért nem kellett megdolgoznod. Talán egy tartozást törlesztenek neked.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Nem igazán olyan a magánéleted, ahogyan azt te szeretnéd. Nem kapod meg párodtól mindazt, amire szükséged volna. Huzamosabb ideje érzed, hogy váltanod kellene. A kérdés csak az, hogy mikor hozod meg a döntést.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  A szép és pozitív gondolatok foglalkoztatnak. Érzelmeid szinte kicsordulnak, szentimentális hangulatban lehetsz. Kisugárzásodat és kedvességedet sokan csodálhatják. Vigyázz! Ez fordítva is elsülhet!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Eljött az ideje egy kiadós utazásnak. Magánéletedre is ráfér egy kis változatosság, vesd bele magad az utazási ajánlatodba! Vegyél ki pár nap szabadságot és vonulj el egy picit, hogy kiereszd a fáradt gőzt! Élvezni fogod.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Pihenni ma még nem fogsz, helyette rengeteg elmaradást kell majd pótolnod. Beleesel rendszeresen abba a hibába, hogy több feladatot is elvállalsz, mint amennyit képes vagy teljesíteni. Tartsd mindig szem előtt az „Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!” bölcsességet!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  A mai nap örömöt, és boldogságot tartogat a számodra. Kitűnő hangulatodban leszel, az idő is úgy fog telni, hogy észre sem veszed. Semmi és senki nem köphet ma bele a levesedbe.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  A hódolóddal több közös vonásod van, mint azt gondolnád. Még friss az ismerkedésetek, ezért ne alkoss róla képet. Várj egy picit, ássátok mélyebbre a szálakat, és rá fogsz arra döbbenni, hogy mennyi mindenben hasonlítotok.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  A mindennapi rutinodat ma sem hagyhatod el. A munkahelyeden a konfliktusok messze elkerülnek majd, míg a szerencse annál közelebb kerül hozzád. Az este során szomszédod átcsengethet, ám ha nem akarsz hajnalig fenn lenni, ne elegyedj szóba vele.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  A rózsaszínköd ma mindent beterít, és szinte mindenki érezni fogja a környezetedben azt, hogy szerelmes vagy. Ezzel önmagában semmi gond nincs, de amikor a túlfűtöttséged a munka rovására megy, akkor főnököd lép a színre. Ő nem biztos, hogy annyira megértő lesz.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon