MENÜ
 • Horoszkóp – május 26.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Szinte arról is elfeledkezhetsz majd, hogy élsz. Felszínre tör az álmodozó éned, és teljesen homályos lesz a tekinteted. Észre sem veszed majd, hogy milyen gyorsan telnek a percek és az órák. Próbálj meg egy picit kikapcsolni, és nem a jövőn agyalni.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  A szerelmi életed kerül most a terítékre. Ámor nyila mélyen eltalálhat. Merd kimondani érzéseidet! A másik fél valószínűleg a te lépésedre vár. Nincs mitől félned, vesztenivalód nincsen, csak nyerhetsz a bátorságoddal!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A szerelmi életedben ma minden megtörténhet. Kezdve a legnagyobb gondoktól egészen a legjobb pillanatokig minden lesz majd, mint a bazárban. Fontos, hogy a mai napon történteket hamar elfelejtsd majd, hiszen az esetleges bántó, már olykor sértő mondatok mögött nincs valóság, csak hirtelen felindulás.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Neked a hétvége gondolatban már most kezdődik, azaz már ma pihenéssel és lazulással fogod tölteni az egész napodat. Mindezzel semmi gond, de ne feledkezz meg a kötelességeidről sem! A rád bízott feladatokat lásd el, majd utána indulhat a pihenés!

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Vedd lazán a dolgokat, ha munkahelyeden nincs fontos határidő! Lógasd egy kicsit a lábadat, dőlj hátra a székedben, vegyél pár mély levegőt, és érezd a szabadság erejét. Akár egy kiadós bevásárlás is várható a mai napon.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  A szexuális túlfűtöttséged mindent elsöprő lesz, és még munkahelyeden dekkolsz, közben alig várod már, hogy végre hazaérj és eltölts pár kellemes órát a pároddal. Fontos, hogy félretedd a mohóságodat, és figyelj szerelmedre is, hogy ő mit szeretne. Ne csak te irányíts majd.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Családon belül egy kisebb felfordulás várható a pénz miatt. Egy közeli családtagod fog majdnem megőrülni a pénzhiány miatt, és szinte a kiborulás szélén áll majd a kilátástalansága miatt. Próbálj meg lelket önteni bele, és mutasd meg, a pénz nem minden!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  Ne bízd a véletlenre a magánéleted alakulását! Ha már van kiszemelted, akkor itt az idő, hogy belevesd magad az udvarlásba vagy ismerkedésbe. A lehetőség az ajtód előtt áll, csak be kell engedned!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Ha elvesztettél valami számodra fontos tárgyat, rövidesen vissza fog kerülni hozzád. Ne add fel a keresését, továbbra is vesd bele magad a kutatásába! A befektetett energia meg fog térülni, még ma a kezed ügyébe kerülhet!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Ha jelenleg egyedülálló vagy, akkor a mai napon nagy esélyed van arra, hogy el kezdj ismerkedni a jövőbeli pároddal. Az internetes társkeresőről lehet, hogy nincs túl jó véleményed, de nem árt felregisztrálnod ma egyre!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  A szabályok betartására fokozottan figyelj oda! Nagy az esélye annak, hogy parkolójegy nélkül, vagy éppen tilosban parkolj. Ma a figyelmetlenségnek ára van, méghozzá elég borsos. Kerüld el az ilyen kellemetlen szituációkat!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  A változás szelét mindenki megérzi a munkahelyén. Te sem vagy képes a feladataidra koncentrálni. Kollégáiddal együtt várod a híreket, ami téged nagyban érint. Pánikra semmi ok, semmi rossz hírt nem fogsz kapni!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon