MENÜ
 • Horoszkóp – május 25.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Mozdulj ki a négy fal közül! Ha teheted, a munkádat is vidd ki a szabadba, tölts minél több időt zöld környezetben. Érintkezz emberekkel, mert hihetetlenül sokat tudsz ma tanulni másoktól! Legyél nyitott a lehetőségekre!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Minden a megszokott kerékvágásban történik majd, szerencsére semmi váratlan eseményre nem kell felkészülnöd. Ez lesz az a nap, talán egyedüliként a hét folyamán, amikor nem kell újratervezned a napirendedet egy teljesen kiszámíthatatlan dolog miatt.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Mielőtt bármit aláírnál bárkinek, jobban teszed, ha teljes körűen tájékozódsz a szerződés, együttműködés tartalmáról. Ez a lépés akkor is elengedhetetlen, ha egy közeli ismerőssel, vagy régi baráttal szerződsz, hiszen tudod: az ördög sosem alszik.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Bárhova is mész, vigyázz arra, hogy az értékeid mindig nálad legyenek. Nagy az esély arra, hogy bárhol ott felejtsd őket, de egy esetleges lopásra is oda kell figyelni!

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Ha még mindig reménykedsz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, akkor várnod kell! Tartsd fejben, hogy a türelem rózsát terem! Kitartásod meghozza majd a várva várt gyümölcsét.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  A pénzügyeidben ma nem túl sok pozitív eseményre számíthatsz, mert a mai csillagállás nem kedvez a pénzügyi befektetéseknek. Legyél óvatos, ha aláírásra kerül a sor!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Találkozhatsz egy általad régóta csodált, nagyra becsült személlyel. Mivel beszélgetésbe is elegyedhetsz vele, olyan tudásra tehetsz majd szert, amit később is kamatoztatni tudsz. Boldogságod valóban határtalan lesz most.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Egészséged kerül a központba. Itt az ideje, hogy elkezdj diétázni és mozogni. Szedd össze magad, és kezdj el egészségesebb életet élni! Továbbá fontos párkapcsolati események is történhetnek, amit érdemes átgondolni.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Rendezd össze dolgaidat! Válogasd ki a régi, elnyűtt ruháidat! Végezz szelektálást a konyhában is, bár köztudott, hogy nehezen válsz meg feleslegessé vált holmijaidtól. Hidd el, a nagytakarítás után minden sokkal jobb lesz!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Egy megfelelési kényszer nehezedik ma rád, aminek köszönhetően minden áron 100%-on felül akarsz teljesíteni. Próbálsz majd még jobban tetsző módon viselkedni. Ha nem kapsz visszajelzést, biztatást, ne vedd zokon!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Kitartó, következetes vagy a munkával kapcsolatban, és törekszel mindig arra, hogy minőséget adj ki a kezeid közül. Ma is így lesz, bár túl sokat idegeskedsz azon, hogy mindent megfelelően csinálsz-e. Hidd el, hogy jó vagy!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Figyelj jobban a mértékletességre és az egyensúlyra! Kerül a vitás helyzeteket, törekedj a kompromisszumok mielőbbi megkötésére! Ha úgy érzed, hogy valaminek még nem jött el az ideje, akkor ne erőltesd. Várd ki a tökéletes pillanatot!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon