MENÜ
 • Horoszkóp – május 23.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Hajlamos vagy arra, ha elengeded magad, hogy olyan beszólásokat is megengedj magadnak, amin te már vérig sértődnél. Próbáld meg tartani a szádat, és gondolkozni, mielőtt beszélsz! Ezt az énedet nem sokan díjazzák majd.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Kitűnő híreket kaphatsz egy hőn áhított pozícióval kapcsolatban. Mielőtt nagy bulikba kezdenél, jobban jársz, ha nem iszol előre a medve bőrére! Csak akkor ünnepelj, ha már a szerződéseket is aláírtad!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Távolsági hívásaid, beszélgetéseid hosszúra nyúlhatnak. Így jelentős összegű számla halmozódhat fel. Ügyelj kiadásaidra, húzd összébb a nadrágszíjat! A most váratlanul érkező kiadások derékba törhetik havi költségvetésedet!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Senki nem fog ma komolyan venni. A megnyilvánulásaid és gondolkodásmódod is gyerekes lesz majd a környezeted számára. Véleményedre nem nagyon adnak majd, és kissé úgy érezheted, mintha nem foglalkoznának veled. Nem nálad van a hiba, vagy nagyon hét eleje van?

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Vedd észre időben a veszélyt! Ne legyél meggondolatlan, kerüld a hamar meghozott döntéseket. Különben hosszú ideig viselni fogod felelőtlenséged következményeit. A barátaid segítségére ma is számíthatsz majd.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Egy hódolód tűnhet fel a távolban, akitől ajándékokat és egyéb meglepetéseket kaphatsz. Mielőtt feladnál mindent érte, és azonnal rohannál a karjai közé, gondold át, hogy érdemes-e a mostani helyzetedet felzavarni!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Légy türelemmel, hiszen ismered a bölcs mondást: a türelem, rózsát terem! A szerelmi gondjaid rövidesen megoldódnak, és a friss feszültségek pedig elsimulnak. Rövidesen újra nyugodt lesz minden körületted!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  Egy véletlen találkozás folytán egy korábbi szerelem újra lángra lobbanhat. Megdobogtatja majd szívedet az esemény, ám lelkesedésed hamar kimúlhat. Mielőtt feladnád a mostanit vagy visszamásznál a múltba, gondold át újra!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  A szerelem terén meglepetések hoz a mai nap. Az ellenkező nem egyik képviselője, annyira felkavarja az állóvizet, hogy hirtelen akár bele is szerelmesedhetsz. De ahogy a rózsaszín köd eltűnik, úgy zökkensz majd vissza a valóságba.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Olyasvalaki nyerheti el tetszésedet, akinek most párja van. Az illetőben már most komoly riválisodat láthatod, még ha csak egy plátói szerelemről is beszélünk. Fontold meg, hogy megéri-e neked a harcot!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Többen esetben – így például ma is – alábecsülöd a képességeidet, ami miatt olyan lehetőségektől esel el, amikkel teljesen meg tudnád változtatni az életedet. Itt az idő, hogy kiterjeszd a szárnyaidat és repülj! Erősítsd meg az anyagi függetlenségedet!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Szemrevaló, ám felettébb felszínes ismerősöd kimutathatja a foga fehérjét. Talán nem is gondolnád róla, hogy mennyire kétszínű tud lenni. Jobban teszed, ha megszakítod vele a kapcsolatot, és nem engeded befolyásolni hangulatodat.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon