MENÜ
 • Horoszkóp – május 22.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Könnyen érezheted ma úgy, hogy becsaptak, vagy egy átverés áldozata lettél. Téged nagyon egyszerű megvezetni, mert jóhiszemű vagy és szinte sosem nézel a színfalak mögé. Pedig ott van a lényeg és ott bújik meg az ördög is!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Hagyd végre magad mögött a múltat, ne rágódj korábbi tetteiden! Élj a mának, élvezd a nap minden percét! Lépj túl a rég megtörténteken, ugyanis azokon már úgysem tudsz változtatni. Helyette koncentrálj egy most érkező lehetőségre!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Itt az idő, hogy kezedbe vedd a sorsodat és végre el kezd élni az életet. Mindig engeded, hogy mások beleszóljanak abba, hogy miként csináld a dolgaidat. Pedig rá kellene jönnöd, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit és hogyan teszel.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Menj emberek közé! Építsd a kapcsolati hálódat, mert később ezek jelentős tőkét jelenthetnek az életedben. Tudni fogod, hogy kit kell keresni, ha éppen pénzügyi tanácsokra van szükséged. A mai napon lehetőséged lesz befolyásos emberekkel ismerkedni!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Félre kell tenned minden eddigi csalódásodat, és újra bíznod kell az emberekben! A bizalom egy olyan kincs, amit egyszer, ha eljátszanak, csak nagyon nagy nehézségek árán épül újra fel. Neked sikerülni fog újra felépíteni!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  Mielőtt extra feladatokat veszel a válladra, gondold át a saját feladataidat, napirendedet. Nem biztos, hogy bírni fogod a terhelést! Törődj inkább egészségeddel és családoddal, ahelyett, hogy megint órákat túlórázol.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Személyiségedből adódik, hogy mindent szeretnél saját magadtól elérni, és számodra segítségkérés szinte nem létező dolog, most mégis egy olyan alkalomról szerezhetsz tudomást, amire kár lenne nemet mondanod. Habár tálcán kínálták a lehetőséget, attól még nem ördögtől való. Élj vele és meglátod, hogy gyümölcsöző lesz!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Egy váratlan esemény teljes mértékben felboríthatja a délutánod nyugalmát. Arra számítanál, hogy végre ki tudod pihenni a dolgos délelőtt fáradalmait, de egy rokon, családtag érkezése mindent a feje tetejére állít. A tartalmas beszélgetés viszont kárpótol majd.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Apró kellemetlenségek érhetnek a mai napon, sőt olyan helyzetekbe is belekeveredhetsz, amik rengeteg félreértésre adnak majd okot. Ha párodat egy kínos szituációban találod, akkor ne gondolj egyből rosszra! Üljetek le, és beszéljétek meg!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Ha valaki őszintén érdeklődik majd irántad, tiszteld meg a bizalmaddal! Ez az alapja minden kapcsolatnak. Nyílj meg egy picit előtte, és próbáld meg valójában megismerni. Egy ígéretes kapcsolat vár rád!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A csillagállás nem kedvez a társasági életnek. Valószínűleg nincs is kedved kimozdulni otthonodból. Hallgass zenét, rendezd dolgaidat! Biztos vannak olyan területek, ahol be kell hoznod a lemaradásaidat. Itt az alkalom!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Egy egoista munkatársad megpróbálhat majd beosztottjának tekinteni, és több feladatát rád sózni. Állj ki magad mellett, legyél karakán, és ne végezd el mások megbízásait. Egyenesen utasítsd vissza kérését, a munka végeztével pedig pihenj végre!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon