MENÜ
 • Horoszkóp – május 1.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Barátaid, akikkel ma együtt kell lenned, nagyon mérgesek és feszültek lehetnek. Beszéljétek meg a konfliktusokat! Legjobb már az elején letisztázni a dolgokat, hogy a későbbiek során ebből nagyobb probléma ne legyen.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  A mai napod egy szokásos hétköznapi nap lesz, viszont munka helyett kicsit pihenhetsz. A kötelességeid teljesítése után szakíts időt egy kis relaxálásra. Végy a nyugtató, lazító habfürdőt, gyújts gyertyákat a kád körül és kalandozz el a nyugalom szigetén.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Itt az ideje annak, hogy egy picit fellélegezz a nagy nyomás alól, és pihenj. Ha lehetőséged van, akkor még menj el egy kis wellnessre, ami során végre le tudod tenni azokat a terheket, amik nyomják válladat. Ha ez nem lehetséges, legalább meditálj egyet!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Ha továbbra is szorgalmasan, pontosan végzed a feladataidat, rövidesen előre fognak léptetni. Kitartás! Ez legyen a szemed előtt, no meg a célok, amikért teszel nap, mint nap. A siker a küszöbön áll, ne most add fel!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  Nem igazán olyan a magánéleted, ahogyan azt te szeretnéd. Nem kapod meg párodtól mindazt, amire szükséged volna. Huzamosabb ideje érzed, hogy váltanod kellene. A kérdés csak az, hogy mikor hozod meg a döntést.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Egy nagyobb hibát véthetsz ma a magánéletedben. Ok nélkül támadhatsz neki párodnak, ami után óriási lelkiismeret fordulásod lesz. Azt sem tudod majd, hogy mivel kompenzáld szerelmedet, de szinte mindent megtennél azért, hogy meg nem történtté tedd az eseményeket.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Ha úgy érzed, hogy kerülget egy betegség, akkor inkább parancsolj megálljt magadnak és ne hajszold túl magadat. Előzd meg még idejében a bajt, és ne engedd, hogy ágynak döntsön egy olyan dolog, amit még elkerülhetsz!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Hiányérzetedet valószínűleg evéssel, vagy egy minőségi ital elfogyasztásával fogod kompenzálni. Úgy érzed, hogy rég fordítottál már magadra pénzt, ezért mindenféleképpen költened kell valamire. Csak óvatosan!

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Munkaszüneti nap ide, vagy oda, mégis kell egy kis munkával foglalkoznod. Ne bánt, jobb ez így, mint ha felhalmozódna a további napokra a teendő. Délután pihenj egy kicsit, hogy legalább a szabadnap érzése meglegyen.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Akárki ellenkezik majd veled, tiéd lesz az utolsó szó. Erőfölényedet viszont ne fitogtasd, mert ezzel ellenszenvesnek fogsz tűnni. A háttérből próbáld meg figyelni az eseményeket, csak akkor lépj közbe, ha szükséges!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A körülmények a korábbi félreértések letisztázásának kedveznek. Önts tiszta vizet a pohárba! Minden régi sérelmedet beszéld meg az illetékesekkel, és ne engedd, hogy feszültség vagy bármilyen kis idegesség maradjon benned.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Lépned kell és változtatnod a helyzeteden. Nem mehetnek tovább úgy a dolgok, ahogy a mostani medrükben zajlanak. Változtatnod kell a hozzáállásodon, mert ez sokaknál nem nyerő.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon