MENÜ
 • Horoszkóp – július 28.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Eljött az ideje egy kiadós utazásnak. Magánéletedre is ráfér egy kis változatosság, vesd bele magad az utazási ajánlatodba! Vegyél ki pár nap szabadságot és vonulj el egy picit, hogy kiereszd a fáradt gőzt! Élvezni fogod.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Több szeretetre és figyelmességre lesz szükséged, mint gondolnád. Egyenesen fájni fog, ha nem érdeklődnek hogyan-létedről munkahelyeden, vagy ha éppen nem dicsérnek meg a szépen elvégzett feladataid miatt. Nyugodj meg és vedd észre, hogy nem lett rosszabb.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Érzelmi hullámvasúton vagy. Ennek köszönhetően ideges vagy, kapkodsz. Mielőtt nekilátnál a problémák felületes kezeléséhez, ami rövidtávon ugyan megnyugvást hoz, jobban teszed, ha a dolgok mélyére ásol.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  A társasági élet nagyon fontos szerepet fog a mai napodban játszani. Szigorúan tilos egyedül maradnod otthon, inkább a baráti társaságoddal ülj be valahova egy italra, töltsd szórakozottan az üresjáratokat!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Használd ki a rád irányuló kedvező hatásokat. Rendezd át a lakásodat! Hallgass új, néha meghökkentő ötleteidre! A megújulás mindenki életében fontos, ne vedd félvállról ezt az egészet!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Ha bánatos vagy, akkor a legjobb megoldás, a barátaid lesznek! Kérd meg őket, hogy töltsenek veled el egy napot, beszéljetek meg mindent, és meg fogod látni, hogy a lelked megkönnyebbül, a gondok nem lesznek olyan súlyosak.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Közeli ismerősöd irigykedhet rád. Előbb vagy utóbb, de kibújik a szög a zsákból. Te is megbizonyosodhatsz majd a személy rosszindulatúságáról. A csalódás szinte elkerülhetetlen és megfogalmazódik majd benned a kérdés: pont ő?

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Elégedett és boldog leszel. A boldogságodat senki és semmi nem árnyékolhatja be. Igen, még a barátaid folyamatosan civakodása sem, annak ellenére, hogy máskor aktívan te is részese szoktál lenni a diskurzusoknak.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Nyilas

  Bármire képes vagy ma! Ne gondolkozz egy percig sem, inkább azonnal cselekedj ösztönből. Érezni fogod, hogy mit és hogyan kell tenned annak érdekében, hogy céljaidat leginkább el tudd érni. Az idő most ellened dolgozik.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Hosszú, monoton nap vár rád! Az óra, mintha folyton megállna. Csak ezt a napot bírd ki valahogy, utána úgyis kedvedre tudsz a hétvégén pihenni. Ne feledd! A kitartás meg fogja hozni a gyümölcsét!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Gyökeres változás köszönthet be az életedbe. Ez egy frizurában, költözködésben, vagy egy hatalmas szerelemben is megnyilvánulhat. Sugárzol majd a boldogságtól, az emberek keresni fogják a társaságodat!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Kedvesed furcsán viselkedhet majd, ami azonnal szemet szúr neked. A türelmedre és a megértésedre van szükség ahhoz, hogy a mai nap ne torkolljon egy óriási vitába. Legyél nyugodt, őrizd meg a lelki békédet!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon