MENÜ
 • Horoszkóp – július 27.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Elégedett, boldog és önfeledt leszel a mai napon. Boldogságodat semmi sem tudja majd beárnyékolni. Ezt az örömöt próbáld meg a hét maradék részében is végig fenntartani, hogy sikeres és elismerésekben gazdag napokat élj meg!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Mielőtt extra feladatokat veszel a válladra, gondold át a saját feladataidat, napirendedet. Nem biztos, hogy bírni fogod a terhelést! Törődj inkább egészségeddel és családoddal, ahelyett, hogy megint órákat túlórázol.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Legyél kedves korábbi szerelemedhez! Kapcsolatotok valószínűleg jó barátsággá fog alakulni, amennyiben hagyod, és nem kezded el újra vádolni a korábbi eseményekért. Legyél vele megértő, ne harcolj vele!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  A lelki problémáid elől nem tudsz menekülni. A legegyszerűbb mód arra, hogy megszabadulj tőlük az, ha szembenézel a probléma forrásával és egyszerűen legyőzöd félelmeidet. A sikerből merített erő akkora löketet ad majd, ami egész napodat, sőt hetedet bearanyozhatja.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  Mára már lehet, hogy elígérkeztél egy olyan programra, ahova barátaid hívtak el. Valahogy mégsem lesz kedved tisztelted tenni a helyszínen. A munkahelyi nyomás, pörgés és az otthoni teendők teljesen kivették az erődet. Este inkább otthon szeretnél pihenni.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Bizonytalanságod és tanácstalanságod miatt könnyen befolyásolható leszel. De ezek ellenére, ne hallgass a külvilágra, ugyanis nem kapnál megfelelő tanácsokat. Elképzelhető, hogy helyzeteden csak rontana egy-két tipp felhasználása.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  A csillagok állása a szerelemnek kedvez. Lepd meg kedvesedet valamilyen aprósággal, mutasd ki érzelmeidet! Este, hívd meg vacsorázni egy meghitt hangulatos helyre. A kialakult kapcsolatot, sikerülhet még szorosabbra fűzni.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Zárt ajtókon kopogtatsz a mai napon. Készülj fel a visszautasításra, a sikertelenségre. Sajnos nem minden az elvárásaid szerint fog alakulni. Próbálkozások sorozata helyett inkább gondold át jelenedet, és tervezd el a jövődet.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Lelki állapotod nagyon ingatag lesz, és ehhez képest változik majd a kedved is. Kiszámíthatatlan leszel, emiatt a nap végére, azt veheted észre, hogy egyedül maradtál, mert senki nem mer majd közeledni hozzád.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Gondolj az egészedre, küllemedre, mielőtt enni kezdesz! A mai nap során ugyanis könnyen bűnbe eshetsz. Ha éppen egy diéta közepében vagy, akkor ez duplán veszély lehet a számodra. Később a bűnözés miatt lelkiismeret furdalásod lehet.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Kerüld el a zsíros ételeket, valamint az alkohol fogyasztását. Próbáld meg minél hamarabb letudni az otthoni teendőidet, és hamar ágyba bújni, mert nagyobb szükséged van a feltöltődésre, mint azt gondolnád. Pihenj sokat!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Ha bánatod van, akkor mindenféleképpen keress olyan szórakozási lehetőséget, amiben örömödet leled és segít elűzni a rossz kedvedet. Lehet ez akár vásárlás, akár mozizás, de ha téged a szex vidít fel, akkor sem érdemes haboznod! Párod örülni fog neki!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon