MENÜ
 • Horoszkóp – július 26.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Vigyázz vagyontárgyaidra a számodra fontos dolgokra, otthonodat pedig zárd be rendesen! Legyél figyelmes és fokozottan elővigyázatos. Ha kapkodsz és sietsz, elképzelhető, hogy egy zár nyitva marad.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Szélesítsd látókörödet, menj emberek társaságába! Hívd el új ismerősödet ebédelni, rajta keresztül is sok érdekes személlyel ismerkedhetsz meg. A kapcsolatok pedig nagyon jól jönnek majd a későbbiek során.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A nap fő üzenete a számodra: Ne add fel! Bármi is történjen, sose add fel! Mindig van megoldás, van remény. Még a legsötétebbnek látszó alagutak végén is ott rejlik a fény. Csak meg kell találni a módot és lehetőséget, hogy odáig eljuss.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Vedd végre lazábban az életet, és hagyd magad mögött a mindenen görcsölős énedet. Ha hiszed, ha nem, bizony feladataiddal teljesen jól állsz, ezért van időd egy kicsit lábat lógatni. Ha délután során szórakozni hívnak, akkor vétek lenne nemet mondani.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  A mai nap a tanulásról szól. Bármilyen ismeretlen helyzetbe is keveredsz, fel fogod találni magad és megoldod az eléd tárult kihívásokat. A tanulságokat viszont vond le, ha később újra belecsöppennél egy ilyen helyzetbe, már tudd, hogy mit kell tenned.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  A nap során hatalmába kerít a magány. Míg dolgozol, az idő alatt is azon kattog majd az agyad, hogy vajon bízhatsz-e szeretett személyedben. Érdemes-e energiát fektetned az egész dologba, vagy jobban teszed, ha hagyod az egészet? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel nehezíted majd saját magadnak a napodat.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Figyelj most a belső hangodra, mert a kérdéses szituációkban nagyon sokat súghat! Amikor nem tudod, hogy melyik út a megfelelő, amikor nem tudod, hogy jobbra vagy balra menj-e, akkor csak egy kicsit befelé kell figyelned.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Érzelmi hullámzásaidat saját magad is nehezen követed. A csillagállásokkal magyarázható a gyakori változás. Karriered hirtelen fordulatot vehet. Tegyél meg mindent, hogy ez pozitív irányba történjen, ne pedig negatívba!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Nyilas

  Alaptalanul vádolhatnak meg egy olyan dologgal, ami teljesen kiveri nálad a biztosítékot. Azon túl, hogy rosszul esik neked, nehéz lesz majd tisztára mosnod magad barátaid előtt. A lélekjelenlétedre nagyon nagy szükséged lesz!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Egészségügyi állapotodra fektess több hangsúlyt, és foglalkozz végre egy kicsit magaddal is. Az ellátandó feladataid teljesítése után, vesd bele magad a pihenésbe! Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy csak feküdj egész nap! Keress aktív, de mégis kikapcsolódást nyújtó lehetőségeket.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Ismerőseid könnyen felidegesíthetnek és kihozhatnak sodrodból. Próbáld meg a legnehezebb szituációkban is megőrizni a hidegvéredet! Ha sikerül nyugodtnak maradnod, harmonikus lesz összességében a napod.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  A pénzügyeknek, a kommunikációnak kedvez a csillagok állása. A postán egy boldogító értesítést kaphatsz, ami az egész napod fénypontja lehet. Valószínűleg egy bizonyos összeg érkezik. A mai nap a tiéd.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon