MENÜ
 • Horoszkóp – július 21.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Mindent az utolsó pillanatra tartogatsz, amiről te is tudod, hogy nem jó tendencia. Próbáld meg hamarabb befejezni a rád bízott feladatokat, és ne a határidő után leadni azokat. Az időbeosztásodat nézd át, és amin lehet, javíts!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Rengeteg feladatot rakhatnak a válladra. Talán többet is, mint amivel meg tudnál birkózni. Sajnos nem vagy abban a helyzetben, hogy nemet mondj rájuk, ezért olykor erődön felül kell teljesítened. Igyekezz pozitívan látni a dolgokat!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Végre rád mosolyoghat Fortuna. Az istennő egész nap veled lesz, így szinte minden területen érhetnek apró szerencsék. A pénzhez jutás is benne van a pakliban, így érdemes kísértened a szerencsédet, akár egy sorsjeggyel.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Egy váratlan, régi ismerős bukkanhat ma újra fel, akivel már rég óta nem beszéltél. Ne dúld fel miatta az egész napos programodat, hanem időzíts a délutánra egy kávézást, találkozást, aminek keretében mindent meg tudtok beszélni, ami kimaradt.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Sok embernek akaratlanul is szomorúságot okozhatsz. Egy belső hang diktálja majd, hogy mit tegyél. Ha nem mész társaságba, azzal csak javíthatod a helyzetedet. Ugyanis a probléma a beszélőkéddel lesz.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  Ma öröm lesz az ürömben, hogy párod látja majd leterheltséged és levesz egy-két otthoni gondot a válladról. Sőt! Egy romantikus vacsorán is gondolkodik.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Mielőtt bármibe is belevágnál, gondolkozz! Több olyan feladat is nehezedhet most a válladra, amikre hirtelen mondtál igent, anélkül, hogy átrágtad volna, hogy tudod-e ezeket teljesíteni. Későbánat!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Egy régi álmod válhat a mai nap során valóra, ami miatt egész nap teljesen boldog leszel. A mosolyt senki és semmi nem tudja majd az arcodról eltüntetni, sőt! A nap során csak egyre jobb lesz a kedved. Ezt barátaid és családod is észreveszi majd, akikre könnyen átragaszthatod ezt az érzést.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Szánj végre időt magadra, és menj el a délután során kozmetikushoz, egy masszázsra, vagy végezz olyan tevékenységet, ami teljesen kikapcsol. A lényeg az, hogy már ma képes legyél letenni azokat a terheket, amik a hétköznapok alatt rád nehezednek és nyomnak.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Egy esetleges találkozást te randevúnak gondolhatsz. A másik fél azonban nem biztos, hogy arra készül. Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, amiből csak kín-keservesen tudsz kikászálódni. Ne higgy el elsőre mindent!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Karriered kerül előtérbe, elismerő pillantásokat zsebelhetsz be. Kemény munkádnak gyümölcsét, valamilyen formában ma egészen biztos learatod majd. Itt az alkalom, hogy végre jól megszedd meg anyagilag is!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  A szerelem kerül előtérbe ma! Ne csak a munkának élj, hanem keresd a párodat is! Lehet, hogy az illető nincs olyan messze tőled, csak ki kell nyitnod a szemedet. Vedd észre, hogy ott áll előtted és szeret.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon