MENÜ
 • Horoszkóp – július 20.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Képességeidet ma teljes mértékben kamatoztatni tudod majd. Minden lehetőség aknázz ki, ami benned rejlik, mert amihez ma érsz, az arannyá változik a kezedben. Kollégáid, főnökeid is nagy szemekkel figyelik munkádat!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Az üzleti életben szavaidat bizonyítékokkal is támaszd alá! Ellenkező esetben sokat veszíthetsz a hitelességedből. Állj ki mindig a saját igazad mellett, és ne engedd, hogy nevedet bárki is bemocskolja koholt vádakkal!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Hiába a reggeli kávé, ma úgy fogod érezni magad, mint egy zombi. Energiád szinte egyenlő lesz a nullával, és a rád bízott feladatokat sem fogod tudni teljesíteni úgy, ahogyan azt kellene. Ahogy meglátsz egy ágyat, azonnal beleborulsz majd.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Nyugtalanság és bizonytalanság. Ezek miatt képtelen vagy arra összpontosítani, amire kellene. A szétszórtságod most könnyen a munka rovására mehet. Ha egyedül nem tudsz megküzdeni a problémákkal, kérj segítséget a barátoktól!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Vigyázz az egészségedre, és szánj több időt a táplálkozásodra. Hajlamos vagy arra, hogy a nagy rohanásban elfeledkezz arról, hogy egyáltalán bekapj valamit. Szánj időt magadra, az étkezéseidre, hogy elkerüld az esetleges rosszulléteket, fejfájásokat.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  Családon belül egy kisebb felfordulás várható a pénz miatt. Egy közeli családtagod fog majdnem megőrülni a pénzhiánytól, és szinte a kiborulás szélén áll majd a kilátástalansága miatt. Próbálj meg lelket önteni bele, és mutasd meg, a pénz nem minden!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Figyeld párodat, és vedd észre, hogy miben szeretne változást. Igen önző vagy, ezért sokszor nem veszed észre, ha te mindent megkapsz, miközben semmit, vagy nagyon keveset adsz a másiknak. Törekedj az egyensúlyra!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Minden kapcsolatban szükség van a megújulásra, így a te párkapcsolatodban is kihagyhatatlan tényező ez! Legyetek formabontóak és innovatívak! Ha valami már kezd unalmassá lenni, dobjátok fel a kreativitásotokkal!

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Ha tanácstalan vagy, hogy mibe fektesd pénzedet, akkor kérj segítséget! Kérdezd ki barátaidat, különösen, ha van köztük szakértő is! Kövesd az illető tanácsait, bízz meg benne, és sikerre fogod vinni az új tervedet.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Nehezen tudod majd meggyőzni az embereket ma. Ha ez részét képezi munkádnak, akkor itt az ideje már most felkötni a nadrágot. Nagyon jó a rábeszélőképességed, ám most mégis más támpontot kell keresned, ha sikert akarsz aratni.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Próbáld megfékezni az indulataidat, és maradj inkább csöndben, ha egy vitás helyzet alakul ki körülötted. A mindig halk énedet most felválthatja egy igazi vadállat. Ennek köszönhetően barátaid más megítéléssel lehetnek majd rólad.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Ha eddig nem hittél az első látásra szerelemben, akkor a mai nap mindenben megcáfolhat. Aktuális helyzetedből függetlenül, egy olyan személy érkezik majd az életedbe, aki mindent felkavar majd. Az érzelmi életed bonyolódni kezd.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon