MENÜ
 • Horoszkóp – július 19.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A jó híreket azonnal oszd meg a hozzád legközelebb álló személlyel! Ne gondolkodj, hívd fel, vagy keresd fel személyesen. Értékelni fogja a cselekedetet, sőt nagyon is örülni fog, hogy kezd kölcsönössé válnia bizalom.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  A családodat helyezd előtérbe! Munkádat időben fejezd be, és tervezz programokat estére. Vidd el szeretteidet egy hangulatos étterembe, és tedd felejthetetlenné ezt a hétköznap estét. Hajrá, mindent bele!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Az egyik rokonod nagyban támogat, amiért illik is köszönetet mondani. Hozzá bármilyen problémáddal bátran fordulhatsz, mindig meghallgat, és sosem mond nemet semmilyen kérésedre sem. Ma törődj vele többet!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Betegség támadhatja meg a szervezetedet, lehet, hogy valamilyen vírus. Maradj az ágyban, kúráld ki magad! Időben kezdj el vitaminokat szedni, mielőtt késő lenne! Jobb megelőzni a gondot, mint akkor cselekedni, mikor már nagy a baj.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Nagyon sok plusz energiád van, amit a mai napon tudni is fogsz hasznosítani. Egyáltalán nem számítasz arra, hogy a következő huszonnégy órában akár erődön felül is kell teljesítened. A tartalékokra szükséged lesz!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  Rokonok és barátok társaságban töltheted az estét. Egy spontán találkozó során jóízű beszélgetéseket folytathatsz majd. A rég nem látott családtagokkal pedig felelevenítheted a múlt szép emlékeit.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  A szerencse egész napodon végigkísér majd. Szinte nem lesz olyan helyzet, ami ne alakulna neked kedvezően. Még az elején kínos, necces szituációkból, esetleges vitákból is te fogsz jól kijönni. Mindezek miatt viszont ne bízd el magad, mert legfelülről lehet a legnagyobbat esni.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  A szívügyek terén más taktikát kell választanod. Valószínűleg eddigi igyekezetednek nem lett meg a kellő eredménye. Használd az eszedet! Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád, csak el kell hinned és tenned érte!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  A kommunikációnak, az emberi kapcsolatoknak kedvez a mai nap. Keresd barátaid, rokonaid társaságát. Töltsd velük a délutánt, vagy akár az egész napot! Egy kellemes beszélgetés bearanyozhatja napodat!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  A mai hatások eredményeképpen váratlan anyagi nehézségeid támadhatnak. Kezeld józanul a szokatlan helyzeteket. Mindez átmeneti, hamarosan minden a régi lehet, ha megőrzöd higgadtságodat!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Ha facér vagy és társra vágysz, akkor itt az idő, hogy nyiss a világra! Bezárkóztál és azt várod, hogy majd bekopogtasson hozzád a szerelem. A rossz hír az, hogy még senkihez sem talált be így a szerelem. Tenned kell érte!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Lassan járj, tovább élsz! A mai napod teljes egészében a rohanásról fog szólni, és könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy a nagy rohanás eredménye végül az lesz, hogy semmit nem tudtál elvégezni úgy, ahogy kellett volna.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon