MENÜ
 • Horoszkóp – július 18.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Váratlan pénzkiadással kell számolnod, ami megadja a mai napod alaphangulatát. Mondanom sem kell, hogy nem kellemes érzéssel tölt el majd az, hogy ismét vékonyabb lett a pénztárcád. Szerencsére ezt a kiesést hamar tudod majd pótolni.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  A párod néhány olyan megjegyzéssel illethet, ami nálad már átlép egy bizonyos határt. Mielőtt letámadod, és azonnal szakításon gondolkoznál, próbáld meg vele megbeszélni a helyzetet. Ismertesd vele a határaidat.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Itt az idő, hogy szertefoszlasd az összes aggodalmadat, ami az anyagi helyzeteddel kapcsolatban támadt eddig. Végre kifogod az aranyhalat a lehetőségek tengeréből! Vigyázz! Nehogy elússzon a szerencséd, időben ragadd meg a lehetőségeket!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Nagyon fárasztónak ígérkezik a mai napod. Hosszúnak fogod érezni, és alig várod már, hogy munkahelyedről hazatérhess. Próbálj minden munkát megfelelően teljesíteni, és ne add lejjebb abból a szintből, amit mindig is nyújtottál.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  A csillagok állásából kifolyólag gyakran változhat a hangulatod. Igyekezz irányítani reakcióidat, és ne engedd, hogy a hangulatod befolyásolja azt, ahogyan az emberekkel bánsz. A kiszámíthatatlanságot se párod, sem barátaid nem szeretik.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Bármerre mész is ma, jobban teszed, ha induláskor és érkezéskor is kétszer átnézed, hogy meg van-e minden értéked. Nagy az esély arra, hogy ott felejtsd valahol pénztárcádat, telefonodat, vagy éppen egy kedves ember eltulajdonítsa azokat.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  A már kitűzött szabadnapjaidnak az időpontja nem felel meg a munkahelyeden. Ne bosszankodj, ne rendezz nagy jelenetet! Bizonyosan a sors akarta így. A gondolataidat próbáld meg a magánéletedre terelni.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  A munkára való koncentráció nagyon nehezen fog menni ma. Minden pillanatban lesz valami ok, ami miatt a figyelmedet meg kell osztanod. Szedd össze magad, és amíg munkaidő van, addig mással ne foglalkozz! Ne húzd ki a gyufát a főnöködnél.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  A legfontosabb momentuma a mai napodnak a változás lesz. Észre kell venned, hogy minden, ami most zajlik körülötted, csupán abból az okból történik, hogy neked jobb legyen. Ne fesd az ördögöt a falra, maradj higgadt!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Tudod pontosan, hogy mit szeretnél elérni. Írd össze céljaidat, és azok eléréshez szükséges eszközöket. Ezt követően lépj a tettek mezejére, és hódítsd meg a terepet, vidd sikerre életed! Adj bele mindent!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Hiába tervezted úgy, hogy munka után egy kicsit elmész kimozdulni, valószínűleg erre nem lesz lehetőséged. Egy olyan üzenetet, hírt fogsz kapni, ami teljes mértékben feje tetejére fordít mindent, ami eddig volt. Mielőtt pánikba esnél, az a jó hírem van, hogy ez a felfordulás nem feltételen jelent rosszat.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Ha kikapcsolódni hívnak, akkor tegyél félre mindent, és vesd bele magad a programba. Szükséged van a kikapcsolódásra, a feszültségek levezetésére. Fergeteges idő vár rád, ha igent mondasz a meghívásra!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon