MENÜ
 • Horoszkóp – július 17.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Gondolataid elkalandoznak, nem tudsz teendőidre koncentrálni. Jelentős, akár egész életedet meghatározó döntések előtt állsz. Érthető az összezavartságod, bizonytalanságod. Próbálj meg ilyen helyzetekben is talpon maradni!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  A rózsaszínköd ma mindent beterít, és szinte mindenki érezni fogja a környezetedben azt, hogy szerelmes vagy. Ezzel önmagában semmi gond nincs, de amikor a túlfűtöttséged a munka rovására megy, akkor főnököd lép a színre. Ő nem biztos, hogy annyira megért.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Párod nehezebben mutatja ki az érzelmeit, mint te. Számodra kézenfekvő, hogy többször is elmondod napjában, hogy mennyire szereted, ám nála ezek nem mennek annyira könnyen. Legyél vele türelmes és ne erőltesd azt, ami nem megy.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Rák

  Egy ismerősöd uralkodni akar rajtad, és igazából mindenki életén. Azt hiszi, hogy ő tudja, hogy kinek mi a jó. Ezt többször szóvá is teszi és kimondja, hogy mit és hogyan kellene. Ne idegeskedj miatta, nem lát bele a helyzetedbe!

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Kénytelen vagy szemet hunyni egyes emberek tettei fölött. Ne bocsáss meg könnyen nekik, de ne is keríts nagy feneket az ügynek! Vedd lazán a dolgokat, ebben rejlik a problémamegoldás mostani titka!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  A párkapcsolatod egy magasabb szintre fog lépni, és olyan bizalmat sikerül kiépíteni pároddal, amiről eddig csak álmodtál. Ha már álmok! Merj bátran nagyokat álmodni, és azokat az ötleteidet, amik most támadnak, bátran valósítsd meg!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  A megfigyelők álláspontját vedd most fel. Ne kezdj bele semmi új dologba, próbáld meg az események az egyik hátsó sarokból figyelni. Ha késztetést érzel, hogy beleszólj bizonyos helyzetekbe, próbáld visszafogni magad!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Munkahelyedet korán hagyd el, ma ne túlórázz! Töltsd családoddal a szabad délutánodat, csald ki rokonaidat a friss levegőre és mozogjatok együtt! Egy közös, családi edzés egy nagyon jó csapatépítő program lehet.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Ha sikerre szeretnéd vinni az üzleti vállalkozásodat, akkor össze kell fognod másokkal, mert egyedül nem megy! Csak ha el kezdesz csapatban dolgozni, akkor tudod majd úgy learatni a babérokat, ahogyan azt szeretted volna!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Egy új kollégád gondolkodásra késztethet. Ne ítélkezz róla elhamarkodottan! Bármilyen vélemény is alakult ki benned, annak lehet, hogy az ellenkezője igaz. Ismerd meg közelebbről, ne legyenek előítéleteid!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  A munka, a házasság és a pénz kerül majd előtérbe. Mindhármon bizonyára sokat gondolkodsz mostanában. Elmélkedj egy kicsit, tervezd meg a jövődet! Meglátod, hogy rövidesen révbe érnek vágyaid, céljaid.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Ha házas vagy, pároddal nézetkülönbségek miatt parázs vitába keveredhetsz. Itt már értékrendek közt folyhat a veszekedés. Ez akár a kapcsolat végét is jelentheti. Nyugi! Most még minden megmenthető!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon