MENÜ
 • Horoszkóp – július 13.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Lehull a szemedről a lepel. Nyilvánvalóvá válhat, hogy az a személy, aki nélkül korábban el sem tudtad képzelni az életedet, most már nem annyira játszik fontos szerepet az életedben. A következő lépés már csak rajtad múlik.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Kreatív feladataidat ne halogasd tovább! Kezdj bele a megvalósításba és végrehajtásába még ma! Ha magad előtt tologatod a dolgokat, azzal nem hogy előrébb jutnál, hanem inkább hátráltatod a zökkenőmentes munkát.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Lassulj le egy kicsit, vedd elő a passzív énedet! Az állandó sürgés-forgás egészségednek sem tesz jót, nem beszélve arról, hogy főnököd és munkatársaid számára olykor már súrolod a „túl sok” kategória határát.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Pénzügyeidet kezeld óvatosan! Legyél körültekintő, szakértővel egyeztess a mostani lehetőségeidről és terveidről. Ne menj bele úgy új dolgokba, hogy előtte egy hozzá értő személlyel ne konzultáltál volna. Jobb félni, mint megijedni!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  A csillagok állása nem éppen kedvező rád nézve! Szociális problémák üthetik fel a fejüket. Előfordulhat, hogy fontos meghívást vagy kénytelen lemondani. Ezzel elvehetsz magadtól egy jó lehetőséget.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Legyél óvatosabb és mértékletesebb az evés és ivás terén. Régóta gondolkozol azon, hogy új életmódba kezdj. A mai napnál nincs is erre alkalmasabb. Tervezz el mindent, majd kezd el megvalósítani lépésről lépésre!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Ne szalaszd el a jó lehetőséget! Itt az ideje, hogy felébredj Csipkerózsika álmából és kezd el megélni az életedet. Ehhez hozzátartozik az is, hogy felismerd a téged körülvevő lehetőségeket. Itt a soha vissza nem térő alkalom.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  A pénzügyeknek nem kedvez a mai napod csillagállása. Ebből kifolyólag keserű szájízzel térhetsz majd nyugovóra. Felejtsd el a forintokat, fókuszálj a szép dolgokra, keresd meg az életedben azokat a dolgokat, amiknek tudsz örülni.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát – tartja a bölcs mondás. Ha jól megvetetted korábban azt a bizonyos ágyadat, akkor ma igazán jól fogod érezni magad. Mind pénzügyi, mind magánéleti sikerekkel kell számolnod a nap során.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bak

  Vigyázz az egészségedre! Mozogj és legyél minél több időt a friss levegőn! Korán menj haza és egy könnyű vacsorát követően feküdj le! Az esti programoknak ma nem kedveznek a csillagok állása, inkább az alvásnak.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A pénzzel bánj most óvatosan! Az esetlegesen rád akaszkodó alakokat erényesen távolítsd el a közeledből. Ellenkező esetben egész nap az energiádat szívhatják. Ha így lesz, ne csodálkozz, ha rövidesen semmihez se lesz kedved.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  El kell engedned valamit vagy valakit ahhoz, hogy fejlődni tudj. Ma szükség lesz minden empatikus készségedre, hogy ne borulj ki, ha esetleg valamiről rossz hírt kapsz. De ne feledd! Ahhoz, hogy valami új, jobb dolog tudjon érkezni az életedbe, előtte a réginek meg kell szűnnie.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon