MENÜ
 • Horoszkóp – július 12.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Nagyon könnyen barátkozol, és szinte azonnal mindenkit közel engedsz magadhoz. Nem vagy egy távolságtartó ember, és ezt pár ellenséges, rosszindulatú ismerősöd ki is használhatja. Ha el akarod kerülni a feketelevest, akkor ne teregesd ki a magánéleted!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Munkahelyeden olyan sikerben lehet részed, amire nem is számítottál. Adj bele anyait és apait abba, amit rád bíznak, és hozd ki a dolgokból a 100%-ot! Ha így teszel, akkor megláthatod, hogy munkáltatód, valamint kollégáid is még jobban megbecsülnek majd.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  A nap a legtöbb embernek tartogat valami kisebb szerencsétlenséget, kivéve téged, mivel Fortuna kegyét még mindig élvezed. Használd ki a kedvező hatásokat, és ne engedd el ezt a fantasztikus lehetőséget!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Új szerelem van a láthatáron, amivel egy régi vágyad fog beteljesülni. Egyáltalán nem számítasz rá, hogy éppen ma bukkan fel az illető az életedben. Mindent átrendezhet, és teljesen feje tetejére állíthatja életedet.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Vásárolj színes ruhákat, vidítsd fel ruhatáradat! Vigyél egy kis színt ezekkel életedbe! Felejtsd el a szürke otthont és a színtelen környezetet. Meglátod, rövid időn belül, nagyfokú változások indulhatnak el!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  A pénzügyek terén egy új lehetőségről szerezhetsz információt. Ne engedd el ezt a jó lehetőséget, hanem ragadd meg még idejében, és használd ki, amennyire csak tudod. Ha elúszik az aranyhal, kevés az esély, hogy visszatér.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Számodra a mai csillagállás a kommunikáció terét erősíti. Különösen alkalmas a mai nap egy tartalmas telefonbeszélgetésre, vagy csak szimplán beülni délután valahová a barátokkal és egy traccsparti keretében megbeszélni mindent.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Munkahelyeden egyre több elismerést gyűjthetsz be kollégáktól, ügyfelektől, sőt még a főnöködtől is. Szerencsére ezek a pozitív visszajelzések téged csak arra inspirálnak majd, hogy 200%-ot adj bele munkáidba. Egy dolgot viszont nem szabad elfelejtened! Van a magánélet és van a munka. A kettőt nem érdemes keverni.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Hatalmas hibát követhetsz ma el. Mielőtt cselekednél, gondold át, hogy jó lépés-e. A sietés, a rohanás ma nem lesz kifizetődő. Fogadd meg, a lassan járj, tovább élsz bölcsességet! Hidd el, jobban jársz, ha visszaveszel!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Nagyon vigyázz a korrektségre, és ne akarj senkit sem átverni! Hiába szakíthatnál ma egy komoly összeget azáltal, hogy másokat kihagysz a dologból, mégis úgy a helyes, ha korrektül, rendesen viszed véghez megbízásodat.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A legváratlanabb helyzetekben érkezik a legnagyobb siker. Adj bele ma mindent munkahelyeden, teljesítsd a rád bízott feladatokat a maximumon, és rövidesen learathatod a babérokat. Főnöködnek már most szemet fog szúrni a talpraesettséged és határozottságod.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  A mai napod egy szokásos hétköznapi nap lesz, tele munkával és tele feladatokkal. A kötelességeid teljesítése után viszont szakíts időt egy kis relaxálásra. Végy a nyugtató, lazító habfürdőt, gyújts gyertyákat a kád körül és nyaralás helyett kalandozz el a nyugalom szigetére!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon