MENÜ
 • Horoszkóp – július 11.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A kedves humorodat ma sok helyen emlegethetik. Rengeteg ember keresi a társaságodat, mivel a jó hangulat rájuk is átragad. Szép nap vár rád, amennyiben nem engeded, hogy pár bosszúság beárnyékolja.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  A vitákban élharcos vagy! Legyen szó munkahelyedről, anyagi ügyeidről, vagy éppen a magánéletedről, te minden téren kiállsz a saját igazad mellett és nem zárkózol el a heves vitáktól sem. Ma bőven lesz részed bennük!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Olyan lehetőségek találhatnak ma meg, mint még máskor sosem. Ha egy jó lehetőséggel találkozol, akkor ne legyints rá, hanem használd ki minél előbb!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Egyik szomszédod valószínűleg teljesen félreérti majd mondandódat. Ez későbbi veszekedések gyökerévé válhat. Igyekezz tisztázni a helyzeted! Üljetek le egy asztalhoz, és öntsetek tiszta vizek a pohárba!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Korlátozva érzed magad, olyan, mintha egy ketrecben kellene élned. Legalábbis így fogod ma gondolni. Lehet, hogy párod túlzottan rád telepedik és már a magánszférád is eltűnni látszik. Ha így van, parancsolj megálljt neki!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Féltékenységből hihetetlen dolgokra leszel képes. Nem veszed észre magadat, barátaid is csak csodálkoznak rajtad. Fogadd el a körülményeket és a puszta tényeket, ne akarj mindig lázadni a helyzet ellen!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Mérleg

  Befektetéseid nem biztos, hogy hamar megtérülnek. Ne reménykedj kézzel fogható haszonban mostanában. Gyűjts össze ötleteket, hogyan tudod pótolni a hiányt. Az ötletesség most aranyat is érhet akár!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Úgy érezheted, hogy beleragadtál a mindennapok mókuskerekébe, amiből nincs kiút. A mai napod egy szokásos, dolgos hétköznap lesz, ami miatt egy kicsit lehangolt leszel. Szeretnél már jó ideje kiszakadni a monotonitásból és olyan kreatív dolgokat csinálni, amiben örömödet leled.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Több kreatív ötleted is támadhat ma, amire érdemes odafigyelned! Ne seperd a szőnyeg alá az érkező ihleteket, inkább vesd lapra azokat, hogy el ne felejtsd. Most egy jó ötlet, akár aranyat is érhet!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Egy régi vágyad valósulhat ma meg, amennyiben nyitott szemmel jársz, és minden jelre odafigyelsz. Utazgatni már rég nem volt időd, egy-két last minute utazáson megakadhat a szemed, amik ha megtetszenek, azonnal csapj le rájuk, máskülönben később sajnálhatod.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Ne bízd a véletlenre a magánéleted alakulását! Ha már van kiszemelted, akkor itt az idő, hogy belevesd magad az udvarlásba vagy ismerkedésbe. A lehetőség az ajtód előtt áll, csak be kell engedned!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Ma szinte semmi nem úgy jön össze, ahogy azt szeretnéd. Ám mielőtt azon gondolkoznál, hogy ki átkozott el, jobban teszed, ha kicsit kívülről szemléled a helyzeted, és észreveszed, hogy hol hibázol. Bizony, még te sem vagy tökéletes, így a hiba-faktor benned is ott van. És valljuk be, sokszor meg is mutatkozik.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon