MENÜ
 • Horoszkóp – július 10.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Pénzügyeidet kezeld óvatosan! Legyél körültekintő, szakértővel egyeztess a mostani lehetőségeidről és terveidről. Ne menj bele úgy új dolgokba, hogy előtte egy hozzá értő személlyel ne konzultáltál volna. Jobb félni, mint megijedni!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Azt veheted észre, hogy a környezetedben lévő emberek egyre figyelmetlenebbek. Így veled szemben is. Jogosan eshet rosszul az, ha nem hallgatnak meg, ám mielőtt nagy sértődésekbe esnél, jobban teszed, ha nem foglalkozol velük!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Ma szinte semmi nem úgy jön össze, ahogy azt szeretnéd. Ám mielőtt azon gondolkoznál, hogy ki átkozott el, jobban teszed, ha kicsit kívülről szemléled a helyzeted, és észreveszed, hogy hol hibázol. Bizony, még te sem vagy tökéletes, így a hiba-faktor benned is ott van. És valljuk be, sokszor meg is mutatkozik.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Nagyon fárasztónak ígérkezik a mai napod. Hosszúnak fogod érezni, és alig várod már, hogy munkahelyedről hazatérhess. Próbálj minden munkát megfelelően teljesíteni, és ne add lejjebb abból a szintből, amit mindig is nyújtottál.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  Kitűnő híreket kaphatsz egy hőn áhított pozícióval kapcsolatban. Mielőtt nagy bulikba kezdenél, jobban jársz, ha nem iszol előre a medve bőrére! Csak akkor ünnepelj, ha már a szerződéseket is aláírtad!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Egy barátodon keresztül új ismerősökre tehetsz majd szert. Élvezed a hozzád hasonló gondolkodású személyek társaságát, és a jó hír az, hogy ma többnyire velük fogsz időt tölteni. Felszabadult, könnyed nap elé nézel!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Ne hanyagold el saját magadat! A hétköznapok rohanásában képes vagy elfeledkezni magadról. A mai napon szakíts időt arra, hogy elmenj fodrászhoz, masszőrhöz, vagy olyan tevékenységet csinálj, ami kikapcsol, és egyben feltölt energiával. Kényeztesd magad!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Környezeted komoly befolyással van hangulatodra. Ez olykor előny, míg a másik pillanatban hátrány. Erőt kell venned magadon, és nem engedni, hogy a téged körülvevő emberek ilyen nyomást tudjanak rád gyakorolni.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  A szívügyeidet illetően tanácstalanná válhatsz. Nem biztos, hogy a házasság a legjobb megoldás. Más lépésre kell elszánnod magad. A problémákat nem elfojtani kell, hanem meg kell őket oldani. Hajrá, vágj bele most!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Extra pénz ütheti a markodat, amiért valójában meg sem kellett dolgoznod. Boldog leszel ennek a jó hírnek következtében az egész nap során, ám arról ne feledkezz meg, hogy ami könnyen jött, az könnyen is megy. Ne éld bele a pénzköltésbe magad!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Minden okod meg lesz arra, hogy egész nap úgy vigyorogj, mint a tejbe tök, ugyanis bármi, amibe fogsz, az most arannyá válik a kezeid között. Ha kreatív, új ötleteid támadnak, akkor ne várj tovább! Vágj bele azok megvalósításába minél hamarabb!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Humorod, pozitív életszemléleted sokat segít a problémamegoldásnál. A stresszhelyzeteket is kitűnően kezeled. Kamatoztasd ezt a képességedet, és rövidesen le tudod aratni a kemény munkád babérjait!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon