MENÜ
 • Horoszkóp – január 31.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Az érzelmeidet ki kell mutatnod, máskülönben párodat örök rettegésben és bizonytalanságban fogod tartani. Nem szabad, hogy ennyire elbújj a fal mögé, amit azért húztál fel, mert a múlt csalódásait még mindig nem tudtad feldolgozni.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Ha még nem foglalt a szíved, érdemes lenne gyakrabban társaságba járni. A ma este pont alkalmas erre. Kollégáid, barátaid egy laza, beülős estére invitálhatnak, amit vétek lenne visszamondani. Vesd bele magad az életbe!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A mai napon is megvannak még tartalék energiáid. Ezeket aknázd ki a végsőkig. Igyekezeted meghozza a jutalmát, akár még ugyanezen a napon. Készen állsz rá? Ma még le is arathatod a babérokat!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Ha bármilyen feszültség van a családodon belül, akkor itt az idő, hogy tisztázzátok a helyzetet és végre újra béke legyen köztetek. Egyikőtöknek sem jó, ha folyamatosan rágódtok a dolgokon és nem beszélitek meg magát a problémát. Tegyek pontot a dolgok végére egyszer, s mindenkorra!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  Egy hódolód tűnhet fel a távolban, akitől ajándékokat és egyéb meglepetéseket kaphatsz. Mielőtt feladnál mindent érte, és azonnal rohannál a karjai közé, gondold át, hogy érdemes-e a mostani helyzetedet felzavarni!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Egy személy nagyon vágyik a figyelmedre, és megpróbál majd minden percben és pillanatban a sarkadban lenni. Hiába, ilyen ez a szerelem! A kérdés csupán az, hogy neked kell-e ő? Dönts hamar, ne játssz az érzelmeivel!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Valami nagyon különleges dologba kezdhetsz bele a mai nap során. Lehet ez egy új tanulási folyamat, egy kezdődő párkapcsolat, vagy teljes más dolog. Egy biztos, hogy csak élvezni fogod, és teljesen örömödet leleled majd ebben.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Az egészségügyi állapotodban egy kisebb romlást tapasztalhatsz majd, de mielőtt már rosszra gondolnál, jó tudni, hogy mindez annak köszönhető, hogy az elmúlt időben teljesen túlhajszoltad magad és egyáltalán nem pihentél. Szervezeted jelzett, hallgass rá!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Nem kívánt vendégeid lehetnek. Ez esetben gondolj arra, hogy egy jó darabig ismét nem látod őket! Legyél kedves és barátságos mindenkivel, kerüld a direkt konfliktushelyzeteket. Ha viszont ki kell állnod magad mellett, ne hátrálj meg!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Olyan ajánlattal, lehetőséggel kereshetnek meg ma téged, amire elsőre azonnal igent mondanál gondolkodás nélkül. Ám ha kicsit átrágod a hallottakat és látottakat, akkor rá fogsz jönni, hogy valójában nem is annyira jó, mint az elsőnek gondoltad.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Vigyázz egészségedre, táplálkozz helyesen! Ha sokáig nem is tudod tartani az étrendedet, legalább a mai napon figyelj rá! Legyél kitartó! Az egészséged hálás lesz, ha most elkezdesz törődni az életed alakulásával.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Ha új projekten gondolkozol, akkor a mai nap a legmegfelelőbb arra, hogy elindítsd! Ha csak hezitálsz, és folyamatosan azon gondolkozol, hogy érdemes-e belevágnod, akkor azon fogod magad venni, hogy előbb-utóbb elesel még ettől a lehetőségtől is.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon