MENÜ
 • Horoszkóp – január 30.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Feszültséggel lehet tele a levegő, mindenki ingerült lesz a környezetedben. A kedvezőtlen bolygóállás hatásait azonnal érezni fogod, és legszívesebben munkahelyedre be se tennéd a lábadat. Ezt viszont nem teheted meg.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Fontos lesz számodra ma az, hogy elismerjék munkádat, és megdicsérjenek, ha valamit megfelelően csinálsz. Szükséged van a bókokra, mert ezek adnak újabb erőt és löketet ahhoz, hogy feladataidat ismét maximálisan lásd el.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Az érzelmek harca zajlik majd benned, amit barátaid és családtagjaid nem túlzottan tolerálnak majd. Aggodalomra semmi ok! Ha előre tájékoztatod őket, hogy „Bocsi, de ma a hormonok szórakoznak velem”, akkor nem fognak megorrolni kiszámíthatatlan viselkedésed miatt.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Vigyázz az egészedre, még a legapróbb dolgokat is vedd komolyan, fordulj velük orvoshoz! Itt az ideje, hogy fogorvoshoz is elmenj. Ne halogasd ezeket a látogatásokat, mert később komoly gondod lehet.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  Nagyvonalúságodnak és nagylelkűségednek köszönhetően új barátokra tehetsz szert. Közülük eggyel kiemelten jó viszonyt tudsz majd kialakítani. Az illetőben hű társadra is lelhetsz a későbbiekben. Menj hát társaságba!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Váratlan látogatók toppanhatnak be hozzád, akik a szürke, fakó délutánodat és estédet sikeresen feldobják majd. Legjobb lenne, ha elhagynád a lakást, és elvinnéd őket egy pubba, vagy más beülős helyre.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Itt az idő, hogy biztonságot teremts magadnak, és végre megvesd a lábadat a biztos talajban! Nagyon sok ideig voltál kiszámíthatatlan helyzetben, most változtatnod kell és fordítani a szituáción. Mától diktáld te az iramot!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Tudod pontosan, hogy mit szeretnél elérni. Írd össze céljaidat, és azok eléréshez szükséges eszközöket. Ezt követően lépj a tettek mezejére, és hódítsd meg a terepet, vidd sikerre életed! Adj bele mindent!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Sok minden múlik a mai napon meghozott döntéseden. Ne kapkodj, és ne mondj semmit anélkül, hogy bármit is átgondoltál volna. Tedd a két oldalára a lehetőségeket, és amelyik neked szimpatikusabb, azt válaszd!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Ideges és bizonytalan lehetsz, pedig minden a terveid és vágyaid szerint alakul majd. Egy porszem sem kerül majd a gépezetbe. Eseteges rossz érzésed, kételyeid miatt csak magadat okolhatod. Saját hanyagságod csapdája leselkedik rád!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Reggel úgy dönthetsz, hogy betegszabadságra kéred magad. Félsz a monotonitástól, a szürke hétköznapoktól, a megszokott dolgoktól. Színesítsd meg a napjaidat, vigyél bele egy kis újdonságot is! Hajrá!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  A mai napon – lehet az időjárás miatt, hiszen már annyira unod a hideget – teljesen negatív, boldogtalan és savanyú leszel. Munkahelyeden ennek nem fognak annyira örülni, ugyanis a feladatokhoz való hozzáállásod is hasonló lesz. Vegyél erőt magadon, térj vissza az életbe, amúgy is jön a jobb idő!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon