MENÜ
 • Horoszkóp – január 26.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Rendszerezd leveleidet, tegyél rendet az intézendő ügyeid között. Aminek a végére még ma pontot tudsz tenni, azokat csináld meg, ne halogasd őket! Minél tovább húzod a dolgokat, annál rosszabb lesz.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Az eseteleges nézeteltéréseket családon belül könnyedén képes leszel elsimítani. Te leszel majd az, aki a családi szálakat kibogozza és elsimítja a feszültségeket. Nagy feladat jut majd neked, de helyt fogsz állni!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Az egész nap során egy rózsaszín fátylon keresztül látod majd a világot, ugyanis borzasztóan szerelmes leszel. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, de sajnos a rosszindulatú emberek kihasználhatják a ma még inkább tapasztalható lekenyerezhetőségedet. Csak óvatosan!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Hiányérzetedet valószínűleg ruhavásárlással, vagy egy minőségi ital elfogyasztásával fogod kompenzálni. Úgy érzed, hogy rég fordítottál már magadra pénzt, ezért mindenféleképpen költened kell valamire.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Ma minden képességedet teljesen ki tudod használni és végre a saját céljaid, vágyaid megvalósítására tudod őket alkalmazni. Mindig másokat teszel magad elé, mindig másoknak akarsz jót. Ma legyél picit önző, valósítsd meg önmagad!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  A szerelem körül forog szinte minden gondolatod. A terveket szövögeted, házasságon gondolkozol. Gondold át többször, jól fontold meg, hogy milyen lépésekre akarod elszánni magad, mert a késő bánat nem lenne szerencsés!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Egy új ismerősöd egyre inkább felkeltheti az érdeklődésedet. Te sem érted, hogyan képes rád hatni. Igaz, ezt saját magadnak is félsz bevallani. Ne szégyelld érzelmeidet! Viszont elsőnek saját magaddal kell azokat letisztáznod.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Vigyázz egészségedre, őrizd meg jó fizikumodat! Járj el rendszeresen sportolni, keress egy új hobbit, mely mozgással jár. Járj el barátaiddal ezekre a foglalkozásokra, és meglátod, sokkal jobban elemedbe kerülsz!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Nyilas

  Figyelj oda arra, hogy mit eszel! Csak minőségi, friss ételt tegyél a tányérodra. Egészségeddel jobb lenne, ha többet foglalkoznál, mert abból neked is csak egy van. A pénzügyeid váratlanul jól alakulhatnak majd.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  A mai napot kár lenne komolyan venned, úgy sem fog történni semmi számottevő. A tegnapi nap után amúgy is érzed, hogy szükséged van egy kis feltöltődésre, pihenésre. Erre a most következő 24 óra tökéletes megoldás lehet.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Már reggel készítheted magad egy meditációval, vagy valamilyen relaxációs gyakorlattal arra, hogy nem egy könnyű nap elé nézel. Lesz kihívás, és feladat bőven, sőt, olyan helyzetekbe is belecsöppenhetsz, amik extra adag feszültséggel járnak. Csak nyugodtan!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Ismerősöd ma kimutathatja a foga fehérjét. Nem tudni miért, és mivel, de nagyon felbosszantottad őt. Legjobb, ha messziről elkerülöd az illetőt. Ellenkező esetben egy óriási vitában lehet részed. Kell a feszültség?

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon