MENÜ
 • Horoszkóp – február 1.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Bánj csínján az energiáddal, ugyanis könnyen megtörténhet az, hogy már a nap első felében lefárasztod magadat és teljesen levert leszel. Ügyesen oszd be a szabadidődet, hogy a kimerültséget, fáradtságot kompenzálni tudd.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Hiába ellenkezel kézzel-lábbal, és próbálod elkerülni a rossz eseményeket, ma mégis bele fogsz futni pár kellemetlen szituációba. Egyikben a főnököddel keveredhetsz félreértésbe, míg a másik helyzetben pároddal nem értitek majd meg egymást. Nyugodj meg! Egyik szituációnak sem lesz negatív következménye, ha önuralmat gyakorolsz.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Szerencse, szerencse és harmadjára is szerencse! Bármibe kezdesz, szinte garantált, hogy munkádat majd siker koronázza. Egy percig se aggódj vagy gondolkozz azon, hogy amit csinálsz jó-e? Adj bele anyait és apait és vidd sikerre az aktuális megbízásodat!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Kerüld a hirtelen helyzeteket, és az olyan döntéseket, amelyeknél nincs lehetőséged átgondolni mindent. Kérj időt, próbáld meg kitolni a határokat, de ne mondj semmire sem azonnal igent. Ha mégis így teszel, komoly terhet vehetsz magadra!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Ha estére vacsora vendéget hívtál, tegyél ki magadért! Főzz valami különleges ételt, és a teríték is legyen fényűző. A célszemélynek így tuti, hogy nagyon pozitív benyomása lesz rólad.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  A szívügyek terén riválisod akadhat. Nem biztos, hogy e szituációban sok esélyed van a boldogságra, minden esetre próbálkozz! Utóbbiból baj nem lehet. Nagy reményeket ne táplálj az álmaid felé, mert a csalódásnál nincsen rosszabb.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Váratlan problémák üthetik fel a fejüket, amiket egyedül kell megoldanod. Szabadidőd nagy részét szintén a megoldáskereséssel fogod tölteni, ezért egy pillanatra sem tudsz majd igazán kikapcsolni. Érthető, hogy nem leszel rózsás hangulatban.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Ha ma utazni fogsz, adj bele mindent annak érdekében, hogy a legjobb eredményt hozd ki a helyzetből. A siker szinte előre garantált. Továbbá magánéletedben egy kis időre van szükséged ahhoz, hogy újra rendezni tudjátok soraitokat.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Ne panaszkodj helyzetedről! Ha pillanatnyilag negatív benyomásaid is vannak munkahelyedről, hamar megváltozik a véleményed. Tedd félre előítéleteidet, ne hozz elhamarkodott döntéseket, mert bajod lehet belőle!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bak

  A váratlan események felpörgethetik a napodat és olyan új kihívások elé állíthatnak, amire nem is számítottál. Szembe kell nézned majd egyik félelmeddel is. Biztos lehetsz benne, hogy amennyiben sikeresen teljesíted az új feladatokat, akkor a siker sem fog elmaradni.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Azon is el fogsz majd gondolkozni, hogy nem vagy-e megátkozva, ugyanis több apró szerencsétlenség és kellemetlenség is érhet, ami táptalaja lehet az ilyen és ehhez hasonló gondolatoknak. Sajnos a csillagok állása ma rossz fényszöget vetít rád.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Keress fel új helyeket, bizonyára elvágysz lakóhelyedtől, egy kis változatosság után epekedhetsz. Kedveseddel menjetek el egy egzotikus étterembe is. Az ínycsiklandó este után pedig érkezhet a finom kényeztetés.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon