MENÜ
 • Horoszkóp – december 8.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Bárkiről is gondolsz rosszat, jobban teszed, ha megtartod a véleményedet saját magadnak. Ma nem tanácsos kimondanod azt, amit gondolsz. Inkább próbálj meg árnyaltan fogalmazni, hogy ne legyél annyira sértő.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Vigyázz a vagyontárgyaidra, ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy egy számodra fontos tárgyat elveszítesz. Legyél figyelmes és fokozottan elővigyázatos! Ma bármi megtörténhet, amire nem számítasz.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Nagyon sok kérdésre választ találsz ma, és rájössz arra, hogy mi az, amit eddig nem elég jól csináltál ahhoz, hogy az elvárásaid teljesüljenek. Felismered a hibáidat és ez által elindulsz a változás útján. Terjeszd ki a szárnyaidat, itt az ideje repülni!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Az étkezésekkel bánj csínján! Boldogságodat, szomorúságodat, hajlamos lehetsz mostanában az evésbe, ivásba fojtani. Fő az önuralom! A most felszaladt pár kilótól nem tudsz majd egyhamar megszabadulni!

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Ezt a napot leginkább csak túlélni szeretnéd majd, és nem átélni. Holott annak ellenére, hogy lesz ugyan pár kellemetlenség, egy teljesen pozitív, lehetőségekkel teli nappal nézel ma is szembe.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Inkább kétszer nézd meg, hogy minden ablakot, ajtót bezártál-e, ha elmész otthonról, mert a lopás veszélye fennállhat. De ez igaz az autódra is.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Mérleg

  Nehezen adod, amit már valaha megszereztél. Pedig tudod, hogy a pénz, amit a mai napon kiadsz, jó célt szolgál, és cserébe te is kapsz valamit. Mégis, amikor pénzköltésről van szó, egy kicsit fáj a szíved. Tudnod kell, hogy ez a természetes folyamat!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Nem igazán olyan a magánéleted, ahogyan azt te szeretnéd. Nem kapod meg párodtól mindazt, amire szükséged volna. Huzamosabb ideje érzed, hogy váltanod kellene. A kérdés csak az, hogy mikor hozod meg a döntést.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Jóval érzékenyebb leszel a szokottnál, tested-lelked nyugalomra vágyik. Nem vagy hozzászokva ehhez a rohanáshoz, ami most a napjaidra nyomja a bélyegét. Több lazításra van szükséged, mint azt gondolnád.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  A mai napon szánj időt a csendes meditációra. Néha vissza kell vonulnod a világ zajától ahhoz, hogy magaddal, a lelkeddel és az érzékeny éneddel tudj foglalkozni. Mondhatjuk úgyis, hogy mára visszavonulást kell hirdetned.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Végezd a munkádat a napi rutin szerint, és az érkező kritikákat pedig engedd el a füled mellett. No persze nem azért, mert a kritikákból nem lehetne tanulni, de a mai napod teljesen nyugodt lehet, ha nem húzod fel magad ezeken az észrevételeken.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Ne menj fejjel a falnak! Vigyázz magadra, és bármennyire is szeretnéd a saját akaratodat érvényesíteni mind a munkahelyeden, mind a családi életeden belül, maradj a megengedett keretek között. A kiabálás és tettlegesség nem megengedett eszközök!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon