MENÜ
 • Horoszkóp – december 7.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Véletlenül összefuthatsz egy régi ismerősöddel. A vele való találkozás az egész napodat beragyogja majd. Végre sort tudsz keríteni egy olyan tartalmas beszélgetésre, amiben már rég nem volt részed. Sikerül egy kicsit lazítanod majd.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Feladataidat végezd el a lehető leghatékonyabb módon! A nap végén kiderülhet, hogy titkon minden mozdulatodat figyelték feletteseid. Jobb előre félni, mint később megijedni. Legyél mindig résen! Figyelj magadra!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A pénztelenségnek ma végre búcsút inthetsz. A lehetőségek, amikkel megváltoztathatod az életedet, a lábad előtt hevernek, csak észre kell venned őket. Nyisd ki a szemed és kezdj el látni! A vakság ugyanolyan hiba, mint a nemtörődömség.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Szeresd feltétel nélkül párodat, és fogadd el úgy őt, ahogy van! Ne akard megváltoztatni a személyiségét, hiszen te őt szereted, nem pedig azt, akivé tenni akarod. Ha mégis az utóbbi az igaz, akkor valami baj van.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  A mai napon lehetőséged lesz változtatni a munkahelyedet és anyagi helyzetedet érintő kérdésekben. Ha szeretnél egy jobban fizető helyre kerülni, akkor ma érdemes körbenézni az állásajánlatok terén!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Ne akarj mindent azonnal! Hajlamos vagy arra, hogy elszaladjon veled a ló. Ekkor mindent most, azonnal akarsz. Ezt te is tudod, hogy nem tud működni, mégis fejest ugrassz az ismeretlenbe. Ha bekövetkezik a baj, akkor viszont vállald a felelősséget és ne kend másokra!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Mérleg

  Ha jól bánsz a szavakkal, akkor most bármi lehetséges lesz számodra! Gondold át többször, hogy miként érdemes egy-egy szituációban felszólalnod, vagy egyáltalán kell-e bármit is hozzátenned a dolgokhoz. A hallgatás van, hogy aranyat ér!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  A csillagok állása alapján folyton az érzelmek fognak dominálni. Ha érzéseidnek akarsz hangot adni, hívd fel egyik barátodat vagy barátnődet és oszd meg vele lelki világod állását. Vele nyugodtan meg tudsz mindent beszélni.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  A meghívásokat fogadd el! Mindegy hova hívnak, a lényeg, hogy menj társaságba. Ha otthon maradsz a négy fal között, annak lelki következményei lehetnek. Nem jönne jól egy újabb válság, mikor még most lábaltál ki az előzőből.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Hajlamos vagy erődön felül bevállalni extra munkákat, amiknek később mindig megittad a levét. A mai napon azonban még jól is alakulhat, ha többet vállalsz be, mint amennyit muszáj lenne. Sok pénzt és elismerést is bezsebelsz majd!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  A hódolóddal több közös vonásod van, mint azt gondolnád. Friss az ismerkedésetek, ezért ne alkoss róla még képet. Várj egy picit, ássátok mélyebbre a szálakat, és rá fogsz arra döbbenni, hogy mennyi mindenben hasonlítotok.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Ha nem az is az életedet, de a mai napod mozgatórugója biztos, hogy a pénz lesz. Azon leszel majd, hogy minél többet megkeress, megteremts, és ezért minden lehetőséget ki akarsz használni. Lesz is rá alkalmad, hogy megtedd, ám a siker érdekében egy kicsit határozottabban kell fellépned.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon