MENÜ
 • Horoszkóp – december 6.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A mai nap fő kérdése az, hogy mennyire vagy képes felülkerekedni a problémáidon? Engeded, hogy azok irányítsanak téged, vagy pont fordítva? Törekedj arra, hogy inkább az utóbbi jöjjön létre, így száműzheted az életedből a félelmet.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Szemrevaló látogató toppanhat be otthonodba. Az együtt töltött idő viszont elég semmit mondó lehet. Egy újabb bizonyíték arra, hogy nem a külső a fontos. Próbálj meg a dolgok mögé látni, és észrevenni az értékeket!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Gyengének és fáradtnak érezheted magad. Ez az érzés annak tudható be, hogy a lelki állapotod sem éppen annyira biztató. Tanácstalan és bizonytalan vagy. Egy-két olyan gond is felütheti a fejét, ami végképp padlóra küldhet.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Bármilyen hivatalos ügyet szeretnél intézni a héten, azt a mai napra időzítsd. Várhatóan kevesebbet kell sorban állnod a postán, hamarabb kerülsz sorra a hivatalban és könnyebben tudod befizetni a csekkeket a bankban, ha ezeket a feladataidat a mai napra időzíted.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  A mai napon egy régebbi vágyadat sikerülhet megvalósítani. A nap kezdetén nem is gondolnád, hogy ilyen sikerrel és örömmel fogod nyugtázni ezt a huszonnégy órát. Ebből is láthatod, hogy az élet még neked is tud meglepetéseket okozni!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  Ügyelj a pontosságra, idődet oszd be a kellő pontossággal. Ha nem így teszel, az is elképzelhető, hogy elkésel munkahelyedről. Ennek természetesen komoly következményei lehetnek, amikkel nem biztos, hogy meg szeretnél ismerkedni.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Ma még a tej is megalszik a szádba, annyira le fogsz lassulni. Egyedül talán neked tetszik ez a tempó, de a munkahelyeden emiatt nagyon restellhetnek rád. Egy kávé segíthet reggel elindítani az úton, és tarthatja benned az erőt!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Fogd lazára a dolgokat és ne idegesítsd fel feleslegesen magad különböző apró problémákon. Kerüld a bolhából elefántot csinálós szituációkat, inkább keresd az egyenes és korrekt megoldásokat. Élvezd a szép időt, a jó társaságot, a környezetet!

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Izgalmas nap vár rád, tele új lehetőségekkel. Ragadd meg ezeket minél hamarabb és használd fel őket, életed jobbá tételéhez. A karrieredben előrelépés várható. Ha változtatni akarsz az életeden, akkor ennél jobb időpont nincs is.horoszkop9

  Kedves Bak

  Ma, ha tehetnéd, igazából minden feladat és kihívás elől megfutamodnál. Sorozatosan keresed majd a kibúvókat, az magyarázatokat arra, hogy most éppen miért nem csinálsz meg valamit. A legegyszerűbb mégis az lenne, ha félretennéd a kicsinyes hozzáállásod, és megcsinálnád a rád bízott munkát.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Válaszút elé fognak állítani, amire egyáltalán nem számítottál. Olyan gyorsan kell majd döntést hoznod, amire nem vagy felkészülve. Lehet, hogy majd át sem gondolod, hogy melyik a jobb lehetőség, csak érzésből döntesz.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Mindenben érzelmeket látsz majd, ezért jobban teszed, ha a pénzügyi döntéseket nem a mai napra időzíted, mert nem látod majd reálisan a helyzetedet. A mai napot inkább ajándékozd párodnak, és foglalkozz vele, amikor csak teheted.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon