MENÜ
 • Horoszkóp – december 31. – január 1.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Eljött a tisztázás időszaka! Ha bárkivel rossz viszonyban van, akkor a hétvégén feltétlen vedd fel vele a kapcsolatot és próbáljátok tisztázni a helyzeteteket. Biztos lehetsz benne, hogy alapjában véve egy bolhából elefántot csinálás szituációról van szó. Hidd el, a boldog új év kívánalom tényleg boldogabb lesz így.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Lelki problémáid miatt az egész hétvége egy kicsit az önsajnáltatásról és sebeidnek a nyalogatásáról fog szólni, ahelyett, hogy átadnád magad a szilveszteri hangulatnak. Egy kicsit nyisd ki a szemedet, és vedd észre, hogy nem várhatod el azt, hogy az egész család téged rajongjon körül. Állj a sarkadra és küzdj meg a saját gondjaiddal!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Egy kellemetlen helyzet miatt az egész hétvégéről rossz lehet a benyomásod, de ha tudatosan készülsz ellene, ez elkerülhető a szilveszteri bulin és az új évi regenerálódás alatt is. Ha sikerül túllépni a kezdeti akadályokon, félreteszed a kudarcokat és csak a jövőre koncentrálsz, akkor még megmenthető a dolog.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  A hétvégét pároddal közösen, romantikus körülmények között töltöd majd. Hogy utóbbi azt jelenti, hogy kihozzátok az otthoni légkörből a maximumot, vagy egy hatalmasat buliztok, az csak azon múlik, hogy mi a fontosabb. Az együtt töltött idő, vagy maga a helyszín? Valószínűleg az előbbi mellett döntenél majd.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Szükséged lesz egy kis magányra és egyedüllétre ahhoz, hogy valójában ki tudd pihenni a mögötted lévő dolgos év fáradalmait. Hiába volt néha lazább hónap, mégis sokkal levertebbnek érzed magad, mint máskor, év végén. Egyszerűen kell a pihenés neked!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Vedd észre, hogy mi zajlik körülötted! Egy új személy érkezhet az életedbe, akinek a közeledését kár lenne visszautasítanod most hétvégén, még ha az egy buli alkalmával is lenne. Ha nem is lesz belőle párkapcsolat, egy új barátra tehetsz szert az ő személyében.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Mérleg

  A következő két napban rendkívül érzékeny leszel. Ne csodálkozz, ha egy-egy ironikus megjegyzés miatt máris kiborulsz. Kicsit szedd össze magad, koncentrálj az év vége helyett az új év kezdetére.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Könnyed leszel, és a feszültség egy pillanatig sem fog meglátszódni rajtad szilveszterkor. Ugyan belül forronghatsz, akár egy vulkán, de ezt ügyesen fogod leplezni. Ne lepődj meg, ha a hétvégén több ismerősöd, barátod is megfordul otthonodban, olyanok is, akikre nem is számítottál!

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Egy mozgalmas, aktív hétvége vár rád, amikor egy perced sem lesz unatkozni. A stresszesebb szombatot egy nyugis vasárnap kísér majd, amikor a regenerálódással foglalkozhatsz. Kicsit se bánd, hogy szilveszterre szánt energiád minden mástól elveszi az idődet, tökéletesre sikeredik majd az ünnepi hétvége.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Könnyen keveredhetsz vitába pároddal ezen a hétvégén, ám fontos, hogy ne támadd le, ha valamit nem úgy csinál, ahogy az neked tetszik. Próbáld meg más szempontból figyelni a dolgokat, megérteni az ő nézőpontját is! Nem mindenki szereti a klasszikus szilveszterezést.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A hétvégét élvezned kellene és nem a problémákon őrlődni. Hiába csak egy nap pihenő jut, ilyenkor is azon agyalsz, hogy hogyan tudsz még többet kihozni mind az anyagi helyzetedből, mind a párkapcsolatodból. Utóbbihoz van egy tanácsom. Tegyél félre mindent, és ezt a hétvégét szánd a pozitív gondolatoknak!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Annak ellenére, hogy hétvége révén nem várnád, hogy bárminemű változás álljon be anyagi helyzetedbe, mégis érhetnek meglepetések. Elképzelhető, hogy olyan üzleti lehetőségről hallasz majd a szilveszteri bulizgatás közben, ami annyira felkelti érdeklődésedet, hogy nem bírsz majd hétfőig várni, és már most mindent tudni akarsz róla. Lehet, hogy megfogod az isten lábát?

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon