MENÜ
 • Horoszkóp – december 22.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Briliáns, új ötleteid támadhatnak, amelyek előbb vagy utóbb sikerhez fognak vezetni. Ha elindulsz a megvalósítás és tettek útján, akkor már előre borítékolhatod a pozitív véget. A boldog végkifejlet titkos hozzávalója, az önbizalom!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Kitűnő nap az autókázáshoz, és balesetmentesen közlekedhetsz az utakon, ha odafigyelsz és az autód műszaki állapota is kielégítő. Kerekedj felül a problémákon, és legyél végre boldog! Oly rég óta nem voltál az.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A változások már itt toporognak az ajtóban, csak engedd be! Minden jóra fordulhat, és magad mögött hagyhatod ezt a feszült időszakot. Ehhez az is szükséges, hogy merd bizonyos dolgokra azt mondani, hogy nem.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Nem várhatsz el többet párodtól, mint amit te tudsz neki nyújtani. Ha nagyobb szabadságot akarsz, akkor neked is eresztened kell a gyeplőn. Nem kötheted magadhoz minden áron! Legyél lazább és könnyedebb!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  A hazugságok ideje lejárt! Ha továbbra is úgy szeretnél egy kapcsolatban lenni, hogy csak vetítesz folyamatosan, akkor már kezdheted is számolni a hátralévő napokat. Őszinteséggel most még megmentheted azt, ami menthető.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Ha bármilyen változást szeretnél a magánéletedbe, akkor a mai nap a legjobb időpont ehhez. Hozd meg döntéseidet, ne halogasd tovább azt, amit meg kell tenned! A változás szelét te is érzed, a kérdés csupán az, mikor engeded kiteljesedni?

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  A magánéletedben harmónia várható. Képes leszel mindent megadni párodnak, amire szüksége van, illetve párod is kielégíti majd minden szükségletedet. Az anyagi helyzetedben gyarapodás látható. Egy váratlan bevétel kerülhet a kasszába.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Munkahelyeddel kapcsolatban aggályaid lehetnek. Úgy érzed, hogy rövidesen másik állás felé kell nézned. Félelmed nem oktalan, de mielőtt már ásnád a munkád sírját, gondold át, hogy mit tudsz még a mostaniból kihozni!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  A munkáid és feladataid dominálnak a nap folyamán. Igyekezz mindennel végezni határidőre, még a délután folyamán. Így később frissen nézel az új kihívások elébe. Annál rosszabb nincs, mikor hazaviszed a munkát.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  A konfliktushelyzeteket különösen nehezen fogod ma viselni. Éppen ezért számos szóváltásba, összeütközésbe kerülhetsz. Jobb lenne, ha kimaradnál ezekből és inkább a távolból figyelnéd, ahogy az emberek cincálják egymást.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Gyermekeiddel töltheted a mai napod nagy részét. Szinte nincs olyan pillanat, mikor ne igényelnék a figyelmet, a törődést. Próbálsz nekik mindent megadni, ami így is van rendjén. Ha egyedül nem bírod, hívd családtagjaidat, hogy segítsenek!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Ha már kapcsolatban élsz, akkor ne legeltesd másokon a szemedet, hanem becsüld meg párodat, és élvezd az ő közelségét. Ha ellenkezőleg cselekszel, ne csodálkozz, ha párod egy kisebb adag féltékenységi rohamot kap.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon