MENÜ
 • Horoszkóp – december 21.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Egy új kolléga érkezhet a munkahelyedre, aki minden téren próbára teheti türelmedet. Nem tudni, hogy direkt provokál téged, vagy a személyisége ilyen, mindenesetre nagyon hamarabb fel tudja pörgetni a vérnyomásodat.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Mindig nagyvonalú és segítőkész vagy az emberekkel szemben, ám ezt többen képesek kihasználni. Azért, hogy ne ess újra pofára, próbálj meg kicsit távolságtartó lenni és nem azonnal mindenkit közel engedni magadhoz. Jobban fogsz járni, hidd el!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Elképzelhető, hogy közönség elé kell állnod, hogy előadást, beszédet tartsd. Győzd le a lámpalázadat és mutasd meg, hogy igenis, képes vagy ezt is maximálisan csinálni! Kerekedj felül félelmeiden és teljesítményeddel mindenki elégedett lesz.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Próbáld meg megváltoztatni nézőpontodat! Azt hiszed, hogy akkor leszel igazán biztonságban, ha egy tetemes összeg csúcsosodik a hátad mögött, pedig a kulcs nem ez. Tudnod kell mindig megújulni, felvenni az ütemet és változni!

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Ha ma szabadidőd van, végezz nagytakarítást az otthonodban! Ha nehéz szívvel is, de válj meg régiségeidtől, amiket már semmire sem használsz, csak a port fogják. Sokkal kényelmesebben fogod magad érezni, ha egy letisztult otthonba térsz haza.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  A rohanás miatt egy percre sem tudsz megállni, ám a szervezeted nem tudod becsapni. Előfordulhat a napod során több rosszullét is, amik arra akarnak figyelmeztetni, hogy a túlhajszoltság egyáltalán nem vezet jóra. A kimerültség és a kialvatlanság még csak kezdet. Fékezd meg a gondokat idejében!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  A nyers és lekezelő beszéd, amit veled szemben néhány ember megenged, igencsak kiverheti a biztosítékot. Mielőtt támadásra támadással reagálnál, egyszerűen ne vedd fel az ő modorukat. Így tudsz leginkább visszavágni nekik!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Főnökeid minden bizonnyal értékelik majd a javaslataidat, ötleteidet, amikkel a cég, vállalkozás helyzetén szeretnél javítani. Az energiák ma jótékony hatással vannak viselkedésedre és igazságérzetedre!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  A körülmények a korábbi félreértések letisztázásának kedveznek. Önts tiszta vizet a pohárba! Minden régi sérelmedet beszéld meg az illetékesekkel, és ne engedd, hogy feszültség vagy bármilyen kis idegesség maradjon benned.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Rengeteg energiát és erőt adsz majd ma környezetednek. Az a rengeteg pozitív energia, ami ma sugárzik belőled, egyszerűen magad köré vonzza az embereket. Vigyázz, ez rosszul is elsülhet! Hagyd meg a határokat, és ne engedd, hogy az intim szférádba másszanak!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Kemény kritikákkal illethetnek ma. Felkavarnak majd a hallottak, ám ne lépj a tettek mezejére és ne kezdj el magad mellett kampányolni. A viták csak feszültséget szülnek, amiből már amúgy is van elég az életedben.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Halak

  Alaptalanul vádolhatnak meg egy olyan dologgal, ami teljesen kiveri nálad a biztosítékot. Azon túl, hogy rosszul esik neked, nehéz lesz majd tisztára mosnod magad barátaid előtt. A lélekjelenlétedre nagyon nagy szükséged lesz!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon