MENÜ
 • Horoszkóp – december 20.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Hiába minden cselekedet és apró finomítás, valamiért mégsem úgy akarnak alakulni a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. Ezért nem látod majd semmiben a pozitívat, a jót. A pesszimista látásmód viszont csak ront a helyzeteden, ezért változtass rajta!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Reális képet kell alkotnod az életedről és nem szabad engedned, hogy téveszmék vezessenek. A legnagyobb probléma az, ha a saját helyzeteddel sem vagy tisztában. Vedd le a rózsaszín szemüveget és vedd észre a lényeget!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Rengeteg időt szán rád egy ismerősöd, mindig meghallgat, amikor szükséged van arra, hogy kibeszéld magadból a gondjaidat. Nyisd ki a szemedet, és vedd észre, hogy ki az, aki igazából megbecsül téged! Az igazi barátaidra szánj több időt!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Vedd komolyabban az életet! A rád bízott feladatnak nem véletlen van határideje. Mindent próbálj meg időre befejezni, hogy se a munkahelyeden, se a párkapcsolatodban ne adódjon vita. Utóbbiban akkor lehetséges, ha a munkát hazaviszed. Ne tedd!

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Az emberek többsége nyitott könyv lehet a számodra. Észreveszed a szavak mögött bujkáló valódi jelentéseket. Sok mindenről lehullhat a lepel ezen a napon. Ezeket a dolgokat próbáld meg tudatosan felhasználni a javadra!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Ámor nyila téged is eltalálhat, és felcsillanhat egy új szerelem a láthatáron. A fellángolás erős lesz, szinte mindent megtennél majd azért, hogy csak egy csókot adhass a kiszemeltednek, ám kérdés, hogy lehet-e ebből a dologból hosszú távú kapcsolat. Ha nem, akkor jobban teszed, ha ezt a kalandot kihagyod.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Nagyon sokat agyalsz majd a jövődön, ami egyáltalán nem kedvez most neked. Leginkább arra lenne szükséged, hogy megéld a jelent, hogy a most-ban élj. Ezzel szemben folyamatosan az anyagiakon kattog az agyad, amibe előbb, vagy utóbb de beleőrülsz. Legyél végre lazább!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Minden okod meg lesz arra, hogy egész nap úgy vigyorogj, mint a tejbe tök, ugyanis bármi, amibe fogsz, az most arannyá válik a kezeid között. Ha kreatív, új ötleteid támadnak, akkor ne várj tovább! Vágj bele azok megvalósításába minél hamarabb, hogy már legközelebb a babérokat arathasd.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Nyilas

  Ha maradt feladat, amit nem sikerült teljes mértékben véghezvinned, akkor minél hamarabb láss nekik! Később valószínűleg másra kell az energiáidat szánni, és csak megnehezítené a helyzeted egy plusz teher.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  A mai nap örömöt, és boldogságot tartogat a számodra. Kitűnő hangulatodban leszel, az idő is úgy fog telni, hogy észre sem veszed. Semmi és senki nem köphet ma bele a levesedbe. Az este során bátran menj társaságba.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Új ösvény nyílhat meg előtted, ami a karriered csúcsára fog vezetni. Bátran térj rá az útra, ne legyenek benned kétségek. A félelmeidet ideje pihenőpályára tenni és csak az új dolgokra koncentrálni! Képességeid adottak hozzá!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Nehezen fogod venni a munkahelyi akadályokat, sőt egyenesen pánikba esel, ha valami nem a napi rutin szerint alakul. Jobb, ha elkezded magad készíteni az ilyen váratlan helyzetekre, ugyanis a jövőben több is adódhat majd.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon