MENÜ
  • Horoszkóp – december 19.

    Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

    Kedves Kos

    A mai nap a számadás, a tervezés ideje. Gondold át az elmúlt hetek történéseit, véghezvitt tetteit! Állíts fel új célokat, valósítsd meg álmaidat! A motiváció lételemed és szükségleted. Nélkülük se előre, se hátra.

    horoszkop9

    Kedves Bika

    Ismerősöd Cupido szerepében érzi magát. Sajnos rosszul játssza a szerepét. Minél hamarabb állítsd le az illetőt, mert te fogod meginni a levét mindennek. Egy szerelmi konfliktusba nem lenne most jó belecseppenni.

    horoszkop9

    Kedves Ikrek

    Könnyen áteshetsz a ló túlsó oldalára. Ne vigyél túlzásba semmit! Hangulatod is szélsőséges lesz majd, egyik pillanatban a csillagok között jársz, a másik pillanatban pedig a béka feneke alatt. Igyekezz uralkodni magadon!

    horoszkop9

    Kedves Rák

    Vigyázz az egészségedre! Mozogj és legyél minél több időt a friss levegőn! Korán menj haza és egy könnyű vacsorát követően feküdj le! Az esti programoknak ma nem kedveznek a csillagok állása, inkább az alvásnak.

    horoszkop9

    Kedves Oroszlán

    Párod romantikus hangulatban lehet. Ez bizonyára pont akkor történik, amikor te más dolgokra fókuszálsz. Ez érezhetően veszekedés, parázsvita tárgyává válhat. Ne akard lángra gyújtani az apró vitát.

    horoszkop9

    Kedves Szűz

    A mindennapi rutint unalmasnak találhatod. Szürke óráidat könnyen feldobhatod egy kis zenével! Délutánra tervezz új programokat! A változatosság gyönyörködtet, így próbálj még eddig nem próbált elfoglaltságokat találni.

    horoszkop9

    Kedves Mérleg

    A munkahelyeden nagyon fontos lesz ma az, hogy mennyire tudsz csapatban dolgozni. Hiába vagy egy vezető szellem, ma meg kell próbálnod együttműködni másokkal. Amennyiben így teszel, úgy természetesen nem fog kimaradni az elismerés sem.

    horoszkop9

    Kedves Skorpió

    A szerelem, a románcok dominálnak majd a mai napodon. Valószínűleg csupán légvárakat építesz majd, komoly viszony senkivel nem fog kialakulni. Józanul gondold át kapcsolataidat, és azok fontosságát!

    horoszkop9

    Kedves Nyilas

    Egy esetleges új állással kapcsolatos híreket kaphatsz. Már rég várod, hogy valami pozitív hír érkezzen egy folyamatban lévő pályázattal kapcsolatban. Viszont nem csak a fizetés fontos, hanem a fejlődés lehetősége is! horoszkop9

    Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

    Kedves Bak

    Hiányérzetedet valószínűleg ruhavásárlással vagy egy minőségi ital elfogyasztásával fogod kompenzálni. Úgy érzed, hogy rég fordítottál már magadra pénzt, ezért mindenféleképpen költened kell valamire. Csak óvatosan!

    horoszkop9

    Kedves Vízöntő

    Pénzügyeidet rendezd el, készítsd költségvetést! Tervezd el kiadásaidat, és ezeket vezesd is fel egy lapra, vagy táblázatba. A feladat adott lesz. Tartani magad a megálmodott költségvetéshez!

    horoszkop9

    Kedves Halak

    Arra vágyakozhatsz, hogy vegyék észre és mások ismerjék el munkádat, igyekezetedet. Továbbra is teljesítsd kötelezettségeid és az elismerés nem marad el! Kitartás, fel a fejjel! Küzd fel magad a mélyről is!

    horoszkop9

    Nyereményjáték

    Bulvár

    A Plázson még tart a nyár

    Bulvár
    Sze. 2., szerda

    Lupa Duma – Costes vacsorával

    Bulvár
    aug. 10., hétfő

    Televízió

    A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

    Televízió
    okt. 8., kedd

    Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

    Televízió
    jún. 29., szombat

    Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

    Televízió
    Sze. 13., csütörtök

    Ajánló

    Új világsztárt jelentett be az EFOTT

    STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

    A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon