MENÜ
 • Horoszkóp – december 18.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Tölts minél több időt a természetben. A friss levegő pihentet, ellazít. Pont erre a kettőre van szükséged, hogy a hétköznapok stresszét fel tudd oldani. Sétálj egy kicsit, hallgass zenét!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Lassítsd a tempódon! Figyelj oda egészségügyi állapotodra! A szervezeted hamarosan jelezni fog, amit jobb lenne megelőzni az egészséges életmóddal. Helyes táplálkozás, futás, és rendszeres mozgás segíteni fog!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Szokatlanul korán kell kelned ma, így legalább lesz időd rendesen felébredni. Hiába érzed azt, hogy bal lábbal indult a napod, sikerülni fog még időben helyreállítani mindent. Tedd félre az aggodalmakat, csak a pozitívra koncentrálj!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Ha menni akar, akkor hagy menjen – mondják a bölcsek. Szívleld meg ezt a tanácsot, és jusson eszedbe, amikor a nap során egy veszekedés után párod azzal fenyeget, hogy elhagy. Mielőtt a századik zsebkendőt is telesírnád, várd meg a nap végét, mert tartogat meglepetéseket.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Hiába vesznek téged körül jobbnál jobb barátok, ma mégis teljesen egyedül érzed majd magad. Úgy fogod érezni, hogy senki nincs, aki meghallgassa gondjaidat, problémáidat. Lassan a magány miatt saját magadat őrlöd fel. Viszont a magány korántsem valódi magány. Nyisd ki végre a szemedet!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Hajlamos vagy arra, hogy mindenben csak a rosszat lásd meg. Ez általában akkor van így, ha eluralkodik rajtad a pesszimista éned. Ma beleshetsz ebbe a csapdába, ami miatt konfliktusokba is keveredhetsz mind munkahelyeden, mind a párkapcsolatodban.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Mérleg

  Legyél nagyvonalú és adakozó a mai napon. Könnyen eshetsz abba a hibába, hogy fukarrá leszel, és minden téren azt keresed majd, hogy hol és hogyan tudsz spórolni a pénzzel. Ez nem jó út, nem a te utad. Ne lépj rá!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Változtass külsődön, frizurádon! Bátran vásárolj új stílusú ruhadarabokat, valamint menj el fodrászhoz! Merész stílusodat mutasd meg! Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit is gondolnak valójában!

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  A rózsaszínköd ma mindent beterít, és szinte mindenki érezni fogja a környezetedben azt, hogy szerelmes vagy. Ezzel önmagában semmi gond nincs, de amikor a túlfűtöttséged a munka rovására megy, akkor főnököd lép a színre. Ő nem biztos, hogy annyira megértő lesz, mint kollégáid. Próbáld meg nem kihúzni a gyufát!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Pihenni ma nem fogsz, helyette rengeteg elmaradást kell majd pótolnod. Beleesel rendszeresen abba a hibába, hogy több feladatot is elvállalsz, mint amennyit képes vagy teljesíteni. Tartsd mindig szem előtt az „Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!” bölcs mondást.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A mai napod semmiben sem fog különbözni, mint más hétköznapok. Többnyire munkával, dolgosan fogod tölteni a délelőttödet, míg a késő délutáni órákban az otthoni teendők fogják kitölteni szabad óráidat. Számodra a nap fénypontja az alvás lesz.

  horoszkop9

  Halak

  Ahhoz, hogy ma is meglegyen az egyensúlyod, elengedhetetlen egy reggeli meditáció, vagy relaxációs technika. Várhatóan több olyan helyzetbe is belecsöppensz majd, amikor kockára teszik tűrőképességedet. Semmi gond nem lesz, ha tudod helyesen kezelni a hirtelen rád nehezedő stresszt.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon