MENÜ
 • Horoszkóp – december 15.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Igyekezz mindenkivel megtalálni a közös hangot! Ellenkező esetben számos konfliktussal szembesülhetsz. Kerüld a konfliktushelyzeteket! Ne akarj azonnal mindent elérni, legyél türelmes és alázatos!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Ma mindennek úgy fogsz örülni, mint majom a farkának. Képes leszel a legkisebb kőnek is örülni, ugyanis abban is meglátod majd a szépséget, a jót. Ezt a szemléletet kellene megőrizned mindenkorra.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Ma egy komolyabb döntést kell meghoznod, aminél nem szabad elhamarkodottan és meggondolatlanul választ adnod. Ez a lépés egy jó ideig meghatározza majd a jövődet, így végezz előtte egy kis kutatást, hogy ne érjen meglepetés!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  A mai napod csak az álmodozásról fog szólni. Ha monoton munkával bíznak meg, akkor valószínű, hogy hagyni fogod az egészet. Nem azért, mert nem tudnád megcsinálni, hanem azért, mert a gondolataid majd jobbról balra cikáznak, és egyszerűen nem leszel képes koncentrálni.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  A magánéletedben a problémákat meg kell oldanod! Nem szabad most már tovább görgetned magad előtt a meg nem oldott nehézségeket, mondván, majd megoldódik valahogy. Vedd kezedbe az irányítást, különben rossz vége lehet.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Hiába csinálsz már kora reggel egy naptervet, hogy tudd, mikor, hol, mit kell csinálnod, az egészet átírhatod majd. Az élet tartogat meglepetéseket, amiből bőven lesz részed. Nem érdemes előre tervezned, inkább bízd magad a spontán dolgokra. Hidd el, ennek is megvan a szépsége!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Új ismerősöddel izgalmas, spontán estét tölthetsz majd együtt. Ahhoz, hogy jól érezd magad, egy dologra van szükség: nyitottságra. Egy tartalmas beszélgetés, eszmecsere vagy egy jó társasozás mindig segít!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Mikor veszed már végre kezedbe az irányítást, és kezded te iránytani a saját életedet? Ne engedd, hogy kicsússzanak a szálak a kezeid közül! Legyél határozott, és indulj el a siker útján! Ha sikerül helyrehozni az anyagi helyzeted, akkor a párkapcsolatod is kiegyensúlyozottabb lesz.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Most legyél toleránsabb embertársaiddal szemben, mint máskor. Ne kritizálj másokat! Attól, hogy valamiben különböznek tőled, még nem jelenti azt, hogy „rosszabb” emberek nálad. Az este során hamar térj nyugovóra!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bak

  Szerencse, szerencse és sokadjára is szerencse! Bármibe kezdesz ma, szinte garantált, hogy siker koronázza. Egy percig se aggódj vagy gondolkozz azon, hogy amit csinálsz jó-e? Adj bele anyait és apait és vidd sikerre az aktuális megbízásodat!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Vedd elő a határozott énedet, és ha százan is vannak ellened, akkor is állj ki a saját igazad és elveid mellett. Így sikerre tudod vinni mindazt, amit te képviselsz. A párkapcsolatodra több hangsúlyt fektess ma, mint szoktál, ugyanis párod különösképp igényli a törődést.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Használd a fejedet! Gondolkodj gyakorlatiasan és számos építő jellegű kritikát is gondolj át! Így gyorsabban, gördülékenyebben jutsz majd előre. Az előrejutás most nagyon fontos szerepet játszik az életedben.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon