MENÜ
 • Horoszkóp – december 12.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Szigorúan kövesd az orvos utasításait! Ha betegséggel küzdesz, nem engedheted meg magadnak azt, hogy saját magad döntsd el, mi a jó számodra. Egy hozzáértő személy véleményét ne írd felül, ne kezdj önkezelésekbe!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Kicsit lelassulsz majd és érzékenyebbé válsz. Inkább a lelki tényezők lesznek a mai napodon meghatározóak, és próbálsz majd mindenkihez közelebb kerülni. Fogadd el, hogy vannak, akik távolságtartóak inkább.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Folyamatosan keresed az új kihívásokat, mert egyszerűen ezek éltetnek. A mai napon rengeteggel fogod magad szemben találni, így bátran kijelenthető, hogy a mát teljes mértékben élvezni fogod! Az adrenalin szinted a helyén lesz.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  A romantikus, hős szerelmes éned uralma alá kerít, és mindent rózsaszínben fogsz majd látni. Párod nagyra értékeli majd mindazt az igyekezetet, amit azért teszel, hogy minél jobban megfelelj neki.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Alaptalanul vádolhatnak meg egy olyan dologgal, ami teljesen kiveri nálad a biztosítékot. Azon túl, hogy rosszul esik neked, nehéz lesz majd tisztára mosnod magad barátaid előtt. A lélekjelenlétedre nagyon nagy szükséged lesz!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Nagyvonalúságodnak és nagylelkűségednek köszönhetően új barátokra tehetsz szert. Közülük eggyel kiemelten jó viszonyt tudsz majd kialakítani. Az illetőben hű társadra is lelhetsz a későbbiekben. Menj hát társaságba!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Ha főnököd konferenciára invitál, az már jelenthet valamit. Ne bízd el magad, de vegyél részt a rendezvényen! Kollégáid epés megjegyzéseit ne halld meg, mert csak felidegesítenének, és nem építenének!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  Egy új kollégád gondolkodásra késztethet. Ne ítélkezz róla elhamarkodottan! Bármilyen vélemény is alakult ki benned, annak lehet, hogy az ellenkezője igaz. Ismerd meg közelebbről, ne legyenek előítéleteid!horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Minden okod adott lesz ahhoz, hogy végig vigyorogd a napot. Szinte minden számításaid szerint alakul mind anyagi helyzetben, mind párkapcsolatodban. Ha vállalkozásod van, akkor ma speciálisan jó ajánlatokkal találhatnak meg, sőt az tervek terén sem lesz hiány.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Nagyon kínos szituációba kerülhetsz bele. Főnököddel, munkáltatóddal fogod összeakasztani a bajszodat. Hogy behódolsz-e a magasabb pozíció előtt, az már csak rajtad múlik. Viszont a csillagok szerint tedd azt, amiről tudod, hogy helyes!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Véletlenül összefuthatsz egy régi ismerősöddel. A vele való találkozás az egész napodat beragyogja majd. Végre sort tudsz keríteni egy olyan tartalmas beszélgetésre, amiben már rég nem volt részed. Sikerül egy kicsit lazítanod majd.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Ma könnyen adhatod a fejed nagyobb dolgok vásárlására, ami ugyan közérzetednek és hangulatodnak nagyon jót fog tenni, ám pénztárcád teljesen üres lehet. Mielőtt vásárolsz, gondold át, hogy most megengedheted-e magadnak!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon